Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling

Eind januari deelde ik de eerste foto’s van de nieuwe peuterkamer. Roze maakte (opnieuw) plaats voor wit, de weldaad aan flamingo’s werd verruild voor hartjesbehang met een vintage look. In dit blog deel ik nieuwe foto’s van de ruimte die, op een paar puntjes na, nu echt bijna klaar is.

De aankoop van een nieuw huis was reden voor mij om uit mijn comfortzone te stappen, te experimenteren. Niet alleen met kleur, maar ook met behang en dessins. Dergelijke uitstapjes werken enorm verfrissend, je kunt nieuwe dingen proberen en ervaren of het bij je past. Zo koos ik voor flamingobehang in de kamer van Amélie en kreeg een wand in de masterbedroom een marmerlook. Een jaar later is van die uitprobeersels niks meer te zien. Ik vond het mooi, maar het paste niet bij de rest van het huis. Het voelde niet eigen. Met plezier heb ik beide ruimtes weer teruggebracht naar de bekende sevencouches-formule: een witte basis met houten vloer.

In de peuterkamer ligt eiken parket. De modulaire wandkast van String heeft hier een plekje gekregen. Het bankje, de commode en het berberkleed zijn tweedehands. De herinneringenkist is gemaakt door ByBineke.

Hieronder vind je de nieuwe beelden:

Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling
Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling
Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling
Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling
Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling
Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling
Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling
Van babykamer naar peuterdomein: nieuwe beelden van de restyling

Benieuwd waar de spullen vandaan komen?
Behang hartjes: Kwantum
Ronde wandplankjes: IKEA
Bedombouw: IKEA
Pomponsprei: a Modern Medina
Rattan lamp: a Modern Medina
Ballonlamp: Westwing
Schapenkleed: Loods5
Herinneringenkist: ByBineke
Neonlamp hart: Hema
Vloerkussen konijn: SissyBoy Homeland