Witte wolkjes, olijke konijnen en roze veertjes: de babykamer is af!

Eind juni gaf ik jullie een kijkje in de babykamer - toen nog in wording. Twee maanden later is er een hoop veranderd. Zo hebben de zwarte muurstickers plaatsgemaakt voor roze exemplaren (ja echt) en kreeg de wolkenlamp die we eerder maakten een mooie plek in haar kamer. Kijk je mee?

Hoewel ik tevreden was over het kamertje in de oude staat, ging ik steeds meer twijfelen aan de muurstickers: gitzwarte hartjes die een mooi contrast vormden met de net gesauste witte wand. In mijn zoektocht naar decoratiemateriaal voor de babykamer stuitte ik op een prachtige poster van een slapende flamingo van het Franse merk Lilipinso. Liefde op het eerste gezicht: wát een prachtige plaat! Ik bestelde ‘m direct en eenmaal in huis was ik echt verkocht. De muurstickers heb ik dezelfde ochtend nog van de muur getrokken. Geen zwart meer, het werd roze!

Muurstickers

Omdat de muur toch wat kaal oogde, ging ik op zoek naar een alternatief voor de zwarte muurstickers. Ik ontdekte dat Lilipinso ook prachtige exemplaren in de collectie had én dat deze perfect passend bleken bij de flamingo.

Het effect van de stickers op de muur is te gek: de veren lijken net geschilderd. Het was even een werk om ze mooi op de muur te krijgen, maar ik ben meer dan tevreden met het resultaat! Leuk detail: de rugleuning van het troonstoeltje dat ik bij de kringloop vond heb ik ook voorzien van een veertje.

Wolkenlamp

De wolkenlamp was al enige tijd klaar en hing zo lang in de woonkamer, maar nu pronkt ‘ie eindelijk op de plek waarvoor we ‘m maakten. Op de vloer ligt een handgemaakt wolkenkleed dat ik via Etsy bestelde. Qua maat vind ik ‘m precies goed!

Dressboy: ideaal voor babykleding

De garderobe van onze baby is inmiddels aardig gevuld; een deel van de kleding heb ik opgeborgen in de commode en het andere deel hangt aan een makkelijk te verplaatsen dressboy. Een perfect kledingrek voor babykleertjes dat weinig ruimte inneemt! Je kunt er een hoop truitjes, broekjes en jasjes aan kwijt en verplaatst ‘m makkelijk naar de andere hoek van de kamer. Aanrader! Ik kocht mijn dressboy voor iets meer dan een tientje bij Ikea.

Kraambezoekboek 

Via Kidooz ontdekte ik dit toffe kraambezoekboek - precies passend bij mijn stijl én het eerste kleurloze kraambezoekboek ooit. Like! Mooi minimalistisch vormgegeven met bijna negentig pagina’s om door je kraambezoek te laten volkladderen.

Omdat ik het design zo tof vind heb ik ook direct het boek Mijn Eerste Jaar besteld waarin je de leukste herinneringen en mooiste momenten uit het eerste jaar van je kleine spruit kunt memoreren. Leuk voor later!

Wat vind jij van het resultaat?