sevencouches verhuist: terugblik op vijf weken klussen (slot)

Via Instagram stories kon je de afgelopen weken al meegenieten van de verbouwstress, klusdilemma's en verhuisperikelen rondom het creëren van ons nieuwe droomhuis. In de mini-serie 'sevencouches verhuist' laat ik je de komende weken zien hoe we dit pand gaan vormgeven. Deze week het slot: de basis is klaar - eindelijk ruimte voor styling en inrichting!

Lees ook:
sevencouches verhuist: slopen, stomen en ruimen (deel 1)
sevencouches verhuist: tegenvallers en van start met (op)bouwen (deel 2)
sevencouches verhuist: tijdsdruk, vertraging en aftellen (deel 3)

sevencouches verhuist: duizend tinten wit en kamperen in eigen huis (deel 4)

De laatste update is alweer even geleden. De belangrijkste reden? De verhuizing. Een life-event vindt men, en als je het mij vraagt is dat een understatement. Helemaal met een kind van een jaar. Inmiddels wonen we twee weken in ons huis en ik heb nu het gevoel dat we het overzicht weer een beetje terugkrijgen. Het gros van de dozen is uitgepakt, of staat in elk geval op plaats van bestemming, de eettafel staat in de kamer, de keuken is ingedeeld en het bed staat in de slaapkamer. Ook fijn: we kunnen thuis douchen. Een gevoel van rijkdom overheerst!

Terugblik week 4
In week vier was dat wel anders. Het lijkt een vervelende, terugkerende trend te worden: wederom een tegenvaller. Dit keer de eiken vloer voor de eerste twee verdiepingen. We hadden dikke pech met onze partij: zaagfouten en beschadigde vloerdelen zorgden ervoor dat de helft (!) van de partij onbruikbaar is. Je raadt al wat dat betekent: vertraging. Inmiddels is er een nieuwe vloer onderweg en hopen we de zolder volgende week echt van eiken parket te kunnen voorzien. De vloer op de eerste verdieping is overigens prachtig - 't was het wachten waard. 

Aankleding en styling
Deze week ben ik voorzichtig begonnen met de aankleding. De frontjes van de keukenkastjes zijn geschilderd en van een nieuwe greep voorzien (binnenkort online!), ik heb behang besteld voor onze slaapkamer, de kamer van Amélie krijgt steeds meer vorm en de badkamer is - op enkele accessoires na - af. Ik kan niet wachten om het resultaat hier te delen! De komende weken bekijk je het resultaat hier of via mijn sociale kanalen. Voor nu een korte terugblik op de afgelopen klusweken:

IMG_9985.jpg
1515353163192.jpeg
IMG_0077.jpg
IMG_0908.jpg
IMG_0983.jpg
IMG_0043.jpg
IMG_0416.jpg
IMG_0927.jpg
IMG_0422.jpg