Toe aan een mini make-over? Maak jouw interieur compleet met deze drie tips

Heeft jouw interieur niet (meer) de sfeer die jij mooi vindt? Dan kun jij je hart ophalen met het grote aanbod woonaccessoires. Er zijn tal van verschillende mooie woonaccessoires verkrijgbaar die jouw interieur compleet kunnen maken. Van lampenkappen tot bijzettafels. Er is genoeg moois te vinden voor een stijlvolle upgrade!

Wanneer je bent uitgekeken op jouw interieur, hoef je geen een compleet nieuwe inrichting aan te schaffen. Met een aantal relatief kleine aanpassingen geef je het geheel een nieuwe uitstraling. Voorzie de verschillende lampen in huis bijvoorbeeld van een mooie nieuwe lampenkap. Met deze simpele investering kun je al een groot verschil maken. Kies je bijvoorbeeld voor een velours lampenkap, dan zorg je direct voor een chique eyecatcher. Een lampenkap kan wegvallen in het geheel wanneer je voor een basic exemplaar kiest. Een opvallende uitvoering trekt in positieve zin de aandacht.

Misschien vind je dit ook leuk: Zo maak je zelf een palmleaf lamp in de stijl van Rock The Kasbah

Stijlvolle bijzettafels in diverse uitvoeringen

Een tafellamp wordt weleens gezien als een ouderwets item. Onterecht, want tegenwoordig zijn er tal van hippe varianten verkrijgbaar. Voorzie jouw tafellamp bijvoorbeeld van een mooie lampenkap in een stijlvolle kleur. Plaats op een houten krukje of een glazen bijzettafel naast de bank of in dat loze hoekje. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de bijzettafel op een andere manier te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een leuke hanglamp boven de bijzettafel. Er zijn met de woonaccessoires opties te over als het om het stijlen van jouw woning gaat.

Andere mooie woonaccessoires

Lampenkappen en bijzettafels zijn voorbeelden van woonaccessoires waarmee je jouw inrichting eenvoudig kunt opleuken. Maar er zijn nog veel meer van dit soort accessoires. Neem bijvoorbeeld een spiegel. Dit is een woonaccessoire die ook als echte eyecatcher in de ruimte dient. Daarnaast kan een spiegel voor een ruimtelijk effect zorgen. Heb je een lege muur over? Wandplanken kunnen de uitstraling van een ruimte veranderen. Wandplanken zorgen voor een warme, stijlvolle uitstraling. De planken kunnen eveneens een handige opslagplek zijn voor spullen. Er is heel veel mogelijk als het op het upgraden van je interieur met woonaccessoires gaat!

Vorige
Vorige

Tips voor het kiezen van een nieuwe kraan in de badkamer of keuken

Volgende
Volgende

Van wandlamp tot plafonniere: welke verlichting hang je op in de hal?