Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

Ondanks mijn haat-liefdeverhouding met Instagram is het een plek waar ik enorm veel inspiratie vandaan haal. Het sociale netwerk staat bol van de mooiste huizen en dito interieurs met de meest uiteenlopende stijlen. In Lekker scrollen deel ik mijn favoriete accounts binnen een bepaalde stijl. Dit keer: Instagrammers met een kleurrijk interieur.

Het zal geen verrassing voor je zijn dat ik geen liefhebber ben van kleur. Groene wanden, rode stoelen, blauwe kasten: het is niet aan mij besteed. Pogingen om summier kleur aan mijn interieur toe te voegen zijn vooralsnog van korte duur geweest. Op een paar uitzonderingen - zoals de speelhoek en de kinderkamer - na. Toch volg ik relatief veel kleurrijke accounts, omdat ik het waanzinnig leuk vind om in deze huizen binnen te kijken. Spiek je mee?

@mindy_schroor

More is more - schrijft Mindy in haar bio op Instagram. Geen woord van gelogen. Wat een kleurenexplosie en wat fantastisch op elkaar afgestemd. Je blijft naar haar foto’s kijken omdat je steeds weer iets nieuws ontdekt. Tof!

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

@beapopofcolor

Als je van felle kleuren houdt kun jij je hart hier ophalen. Paars, oranje, groen en blauw: deze vrouw lijkt alles te durven. Haar basis is wit, waardoor alles net even wat beter van je beeldscherm knalt.

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

@styleachterover

Stylist Baukje is dol op aardetinten en dat zie je terug in haar interieur. Klei, terra, vergrijsd groen… ze gebruikt het allemaal en combineert met verve.

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

@lifebyiv

Ivy schilderde haar muur in de gewaagde kleur Pandora van Histor en combineert dat met roestbruin, roze en rotan. Fijne combi!

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

@prachtig88

Jenneke woont in een nieuwbouwhuis uit 2016 en is dol op lowbudget en de kringloop. In haar woonkamer siert een blauwe lambrisering de wand, gecombineerd met toffe bordjes en andere vondsten. Je kijkt je ogen uit op haar feed.

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

@koseligblog

Als ik aan een kleurrijk interieur denk, komt Sandra het eerst in mijn hoofd op. Ik volg haar al jaren, ondanks dat we totaal verschillende stijlen hebben. Ze heeft een heerlijk zoet interieur en combineert dat met haar liefde voor dieren.

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

@linspirationnl

Een witte basis gecombineerd met heel veel verschillende kleuren. Zo heeft Lindi een blauwe kast, bruine gordijnen en haar kids slapen in een knalgroen ledikant. Mixen mag - en deze creatieveling bewijst hoe goed dat werkt.

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

@plaatjesvanloes

Ze zoekt het in de felle kleuren en combineert graag met vintage en tweedehandsvondsten. Of, zoals ze zelf schrijft, nostalgie versus fris design. Loes woont in een monumentaal pand en mixt en matcht er lustig op los. Houden we van!

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur

@xcuseme.nl

Nadine houdt wel van een statement in huis: ze heeft een antracietkleurige tegelwand in de woonkamer, prachtig palmbehang achter haar bed en decoreert graag met bloemen. Naast haar liefde voor een kleurrijk interieur timmert Nadine aan de weg als fotografe.

Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een kleurrijk interieur