De zeven favorieten van... Bo Pauwelsen (@boh.interieur)

In de tweewekelijkse rubriek De zeven favorieten van… delen inspirerende bloggers en enthousiaste Instagrammers hun mooiste items en fijnste hoekjes. Van kringloopvondst tot accessoire en van winkel tot woontrend. Dit keer: Bo Pauwelsen van @boh.interieur. ,,Mijn interieur is een mix van modern, klassiek en comfortabel. Een cozy loft-gevoel.”

De 26-jarige Bo woont samen met haar vriend in een nieuwbouwhuis in Ede. Ze kochten het vorig jaar. Bo werkt als interieuradviseur bij Eijerkamp en geeft zelfstandig interieuradvies onder de naam BØH Interieur.

1. Je favoriete (tweedehands) vondst

,,Ik ben heel lang op zoek geweest naar lampen die goed passen bij zowel mijn vriend als bij mijzelf. En verlichting is natuurlijk heel erg belangrijk in huis. Zo kwam ik ergens twee visnetten tegen waar ik zelf lampen van heb gemaakt. Heel uniek en ook heel persoonlijk. Ik doe graag de lampen aan omdat het zo’n leuk effect geeft.”

De zeven favorieten van... Bo Pauwelsen (@boh.interieur)

2. Je favoriete plek in huis

,,Mijn favoriete plekje in huis is toch wel de bank. Ik kijk er films en kan er goed tot rust komen maar ik werk er vooral graag. Aangezien het een mega grote bank is, nestel ik mijzelf altijd heerlijk in de hoek met een kop thee en je hoort mij een tijdje niet.”

De zeven favorieten van... Bo Pauwelsen (@boh.interieur)

3. Je favoriete meubel of accessoire

,,Toen mijn vriend en ik elkaar leerde kennen, overleed zijn oma op hetzelfde tijdstip. Aangezien ik een familiemens ben vind ik erfstukken heel belangrijk. Zo ook dit mooie gehaakte schilderij. Dit heeft zij altijd in haar huis gehad en nu heeft het ook bij ons een prominente plek gekregen.”

De zeven favorieten van... Bo Pauwelsen (@boh.interieur)

4. Je favoriete merk

,, Mijn favoriete merk van de laatste tijd is toch wel Moebe. Het begon bij hun met de mooie, tijdloze fotolijsten. Prachtig vind ik ze! Maar sindskort hebben ze ook een mooi kastensysteem, een die niet helemaal in de stijl past van mijn vriend, maar ooit komt hij zeker bij ons in huis te staan…”

De zeven favorieten van... Bo Pauwelsen (@boh.interieur)

5. Je favoriete blog of Instagramaccount

,, De afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen leren kennen. Stuk voor stuk een inspiratiebron voor hun stijl. Ik ben wel een bewuste volger, en daarom wil ik jullie graag het account van @wendy_verhaegh_interior_design mee geven. Zij heeft een pure en eigen manier van styling en daar hou ik van!”

De zeven favorieten van... Bo Pauwelsen (@boh.interieur)

6. Je favoriete woonstijl

,,Ja… hoe omschrijf ik mijn stijl. Best lastig want als stylist verander je te vaak. Zelf beschrijf ik mijzelf als een klassiek modern type, maar bij ons in huis zie je het moderne, klassiek en comfortabele stijltje heel erg terug. Aparte items, maar bij elkaar wel een fijn cozy loft-gevoel.”

De zeven favorieten van... Bo Pauwelsen (@boh.interieur)

7. Je favoriete woontrend voor 2019

,,Roze, Roze en nog meer roze. Een kleur die ik zelf in mijn eigen huis steeds terug wil laten komen. 2019 is het jaar waarin de roze kleur zijn eigen leven krijgt. Je mag hierin echt variëren. De combinatie met donkerbruin is ook helemaal top. Dit maakt je huis echt uniek.”

Foto’s: Bo Pauwelsen.

Deze bloggers en Instagrammers deelden eerder hun zeven favorieten.

Heb jij ook een woonblog of deel jij je interieurinspiratie op Instagram en wil je graag meewerken aan deze rubriek? Neem dan contact op!