Feest! sevencouches viert kerst met Intratuin

Kerstversiering, tafelstyling, sfeermakers: de feestmaand staat voor de deur en in huize sevencouches wordt al druk gewerkt aan de voorbereidingen. In dit blog deel ik mijn tafelaankleding met een aantal eyecatchers van Intratuin én mag ik twee cadeaukaarten verloten.

Met kerst probeer ik steevast uit te pakken. Vorig jaar versierde ik mijn eettafel met bloemen, eerder liet ik zien hoe je drie keer een lowbudget feesttafel kunt creëren. Dit jaar krijgt mijn kersttafel een andere uitstraling: chique, feestelijk en toch passend bij mijn woonstijl. Basic kleuren gecombineerd met messing accessoires en natuurlijke materialen. Ik ben al jaren weg van goudkleurige items en ook op mijn kersttafel mogen die niet ontbreken.

Tafelklem

Absolute eyecatcher is de tafelklem van Intratuin. Boven de eettafel ontbreekt een lichtpunt waardoor een lamp (nog) geen optie is. En dat oogt hartstikke kaal. De tafelklem bevestig je eenvoudig aan de uiteinden van de tafel (tot 250 cm). Daarna kun je ‘m naar hartenlust volhangen met alles wat je mooi vindt. Ik koos voor houten kerstballen (ook leuk om te beschilderen!), goudkleurige sterren, lampjes en een plantenhanger die voor de gelegenheid werd voorzien van kerstcadeautjes. Hoe leuk is dat!

IMG_4011-2.jpg
IMG_3948.jpg
IMG_4034.jpg
IMG_3981.jpg
IMG_3967-2.jpg

Wat vind jij van de styling?