De luxe van een goede zonnewering: wat past bij jou?

Wil jij de warmte in de zomer buiten de deur houden? Dan is goede zonwering onmisbaar. Wil jij een solar screen kopen? In dit artikel lees je meer over de voordelen en mogelijkheden.

Geen ontsiering

Met Luvifem zonwering haal je een zonnescherm in huis dat aan de buitenkant van je woning wordt geplaatst en werkt op zonne-energie. Deze zonneschermen zien er strak uit omdat ze niet veel ruimte innemen, waardoor je huis er niet minder mooi uitziet. Tegelijkertijd kan je genieten van gedimd zonlicht dankzij een elegant scherm, dat beschikbaar is in verschillende kleuren en eenvoudig te bedienen is, bijvoorbeeld met een afstandsbediening. Zo krijg je een praktische oplossing die niet alleen de charme van je huis behoudt, maar er ook goed bij past qua kleur en daarmee een waardevolle toevoeging vormt.

Warmte buitenhouden

Met een zonnescherm kies je ervoor om het felle zonlicht buiten je huis te houden, wat voorkomt dat het binnen te heet wordt tijdens de zomer. Dit zorgt ervoor dat je nog steeds comfortabel binnen kunt zijn en zelfs goed kunt slapen, zelfs als het buiten warm is. Als het binnen benauwd is, voel je je vaak wat traag en lusteloos. Door dit te vermijden, kun je gemakkelijk naar binnen gaan om wat verkoeling te vinden voordat je weer naar buiten gaat om van de warmte te genieten. Bijna elk gebouw kan baat hebben bij een solar screen, dus het is zeker de moeite waard om hier meer over te leren.

Een goede investering

Solar screens werken op zonne-energie, wat betekent dat ze geen elektriciteit verbruiken en daardoor een zeer milieuvriendelijke keuze zijn. Vooral als je ze aan de zijde van je huis plaatst waar de zon het meest schijnt, is dit een slimme investering. Dit komt doordat ze geen elektriciteit nodig hebben, maar toch de warmte buiten houden, waardoor je minder afhankelijk bent van ventilatoren of airco. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen. Heb jij er al een?

Vorige
Vorige

Je eigen (kleine) moestuin maken? Zo pak je dat aan

Volgende
Volgende

Verrassende kunst aan de wand? Kies eens voor mostegels