Verrassende kunst aan de wand? Kies eens voor mostegels

Je huis heeft meer nodig dan alleen meubels. Met accessoires en wanddecoratie zorg je voor de persoonlijke touch, het bekende puntje op de i. Ben je op zoek naar iets unieks? Misschien is een moswand van Moswens iets voor je.


Groen brengt leven in huis - van kamerplanten tot je favoriete boeket. Een slimme manier om direct meer sfeer toe te voegen is door te kiezen voor planten in je interieur. Je kunt planten in potten plaatsen, maar er ook andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een moswand, die een echte eyecatcher in je interieur zal zijn. Zo'n moswand zorgt niet alleen voor kleur en sfeer, maar zuivert ook de lucht én verbetert de akoestiek in huis. Bovendien staat groen in huis erom bekend dat het stress kan verminderen, je gelukkiger kan maken en kan bijdragen aan een lagere bloeddruk en betere nachtrust.

Groene vingers? Niet nodig!

Om ervoor te zorgen dat planten in huis mooi en gezond blijven, heb je enige kennis van tuinieren nodig. Als je dat niet hebt, kunnen de planten in huis snel verwelken en afsterven. Daarom kiezen mensen vaak voor andere decoratie in plaats van planten. Gelukkig heb je voor een moswand geen groene vingers nodig. Het mos in een moswand is behandeld en volledig onderhoudsvrij, wat betekent dat je het niet hoeft te verzorgen om het mooi groen te houden. Het is dus een handig alternatief voor mensen zonder groene vingers. Je kunt mostegels ook gebruiken in een gallerywall.

Beeld: Moswens

Verschillende mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om de moswand. Je kunt bijvoorbeeld één soort mos kiezen of juist verschillende soorten combineren voor een wand met diverse kleuren en texturen die perfect bij jouw interieur en ruimte passen. Als een volledige moswand niet mogelijk is of als je dat te veel vindt, kun je ook opteren voor een prachtig mosschilderij. Deze wordt op dezelfde manier gemaakt, maar is kleiner en gemakkelijker op te hangen of te verplaatsen. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een geschikte oplossing die jouw interieur helemaal afmaakt. Dus, ben jij op zoek naar een uniek alternatief om je interieur net dat extra’s te geven? Onderzoek dan eens of een moswand iets voor jou is!

Vorige
Vorige

De luxe van een goede zonnewering: wat past bij jou?

Volgende
Volgende

Huis kopen? Zo sluit je succesvol een hypotheek af