Zomerse inspiratie: 4x betaalbare tuin accessoires (ook voor je balkon)

Op zoek naar betaalbare tuin accessoires die je tuin direct omtoveren in een gezellige plek? Of je nu groene vingers hebt of gewoon wilt ontspannen in je tuin, deze vier accessoires van Tuinmeubelshop zijn perfect om je tuin op te fleuren zonder al te veel geld uit te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Een voetenbankje

Is er iets beters dan achterover leunen in je tuinstoel en je voeten omhoog te leggen op een comfortabel voetenbankje? Absoluut niet! Een voetenbankje is een musthave accessoire voor iedereen die van ontspannen geniet in de tuin. Je hoeft niet eens te veel uit te geven om er een te bemachtigen. Met een beetje speurwerk kun je betaalbare voetenbankjes vinden die perfect passen bij je buitenmeubilair. Kies er een met een duurzaam ontwerp en een comfortabel kussen voor de ultieme ontspanning in de zon.

Dienblad

Een dienblad is niet alleen handig in de keuken, maar kan ook een leuke decoratie zijn voor in de tuin. Gebruik het dienblad om drankjes, snacks en tijdschriften bij de hand te houden. Of je nu een barbecue organiseert of gewoon wilt genieten van een kopje koffie in de ochtend, een dienblad is de perfecte oplossing om alles georganiseerd te houden.

Kies voor een dienblad met stevige handgrepen en een waterbestendig oppervlak, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of morsen. Je kunt er ook een als decoratie op de tafel zetten, zoals een houten dienblad, en daar bijvoorbeeld kaarsen opzetten. Een dienblad hoeft dus niet altijd functioneel te zijn, maar kan ook puur als decoratie gebruikt worden.

Serveerwagen

Stel je voor dat je een gezellig tuinfeest organiseert en al het bezoek wilt verwennen met hapjes en drankjes. Een serveerwagen is dan je beste vriend. Met zijn mobiliteit en veelzijdigheid kun je de serveerwagen gemakkelijk rondrijden en iedereen bedienen, waar ze ook zijn in de tuin. Kies voor een serveerwagen met meerdere planken en voldoende opbergruimte, zodat je alle benodigdheden binnen handbereik hebt. Met een serveerwagen wordt bedienen een fluitje van een cent.

Rieten lampenkappen

Als de avond valt en je wilt een gezellige sfeer creëren in je tuin, dan zijn rieten lampenkappen de perfecte keuze. Rieten lampenkappen geven een warm en natuurlijk licht, waardoor je tuin een gezellig sfeertje krijgt. Hang ze bijvoorbeeld op boven je zithoek, veranda of terras. Rieten lampenkappen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, denk aan een hanglamp, een tafellamp of zelfs een lichtslinger, rieten lampenkappen zijn echt een waardevolle en betaalbare toevoeging.

Welke accessoires ga jij gebruiken?

Vorige
Vorige

4x dit zijn de voordelen van LED-panelen (en zo lang gaan ze mee)

Volgende
Volgende

Tuin inspiratie 2023: maak je buitenruimte zomerklaar met deze tips