Je huis een luxe boost geven: zo pak je dat aan (in drie stappen)

Ben je toe aan verandering in huis? Wil jij je interieur net dat beetje extra geven? Een luxe touch toevoegen aan je woonkamer of slaapvertrek is makkelijk dan je denkt. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Kies voor chique kleuren

Kleuren doen veel voor de algemene sfeer in het huis. Daarom is het van belang dat je het juiste palet selecteert. Als je voor een rijke look gaat, kunnen diepe kleuren veel voor je doen. Deze kleuren zijn momenteel in, maar ze stralen daarnaast ook veel luxe uit. Denk bijvoorbeeld aan kleuren als olijfgroen, wijnrood en diepblauw. Stem de kleur van je wand af met de rest van je interieur. Heb je meer budget? Dan kun je ook nieuw meubilair of mooie accessoires aanschaffen. Lees hier mijn tips voor het creëren van een hotel chique slaapkamer.

Luxe kozijnen

Een raam is niet altijd ‘gewoon een raam’, het kan ontzettend veel voor je huis doen. Voor een chique uitstraling kun je investeren in luxe stalen buitenkozijnen. Op deze manier geef je het exterieur van je huis een mooie en rijke uitstraling. Stalen kozijnen zijn slank, maar slagen er zeker in om stevigheid te bieden. Door de hoge kwaliteit van het staal, zijn de kozijnen solide en veilig tegen ongenode gasten. Als je nieuwsgierig bent naar het effect van mooie kozijnen, kun je een kijkje nemen tussen de kozijnen van Perfect View Windows. Dan kun je ontdekken wat goed op jouw wensen en verwachtingen aansluit.

Kwalitatieve materialen

Als het aankomt op luxe, is het belangrijk dat je de juiste materialen uitkiest. Het is moeilijk om een royale stijl uit te stralen als je alleen plastic accessoires uitstalt. Daarom is het van belang dat je het huis vult met mooie, kwalitatieve producten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor glanzende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een gouden hanglamp of koperen kandelaars. Als het aankomt op producten die stof bevatten, kun je fluwelen stof overwegen. Deze stof ondersteunt de luxe stijl ontzettend. Bij stoffen artikelen hoef je niet alleen aan kussens te denken; het kan ook erg leuk zijn om een poef of een stoffen lampenkap neer te zetten.

Vorige
Vorige

Meer sfeer creëren door de juiste verlichting: zo doe je dat

Volgende
Volgende

Tips voor het onderhouden van een granieten of marmeren keuken