Tv meubel inspiratie: 5x de mooiste blikvangers tot €1.000

Is jouw zithoek toe aan een (mini) make-over? Ga eens op zoek naar een opvallende pronkkast of dressoir voor je televisie! Een relatief kleine verandering met een groots effect. In dit artikel: volop tv meubel inspiratie en vijf waanzinnige blikvangers tot €1.000.

Tv meubel inspiratie

Het tv meubel is misschien wel het meest bekeken meubelstuk in de woonkamer, want wie voor de tv zit kijkt (on)bewust ook naar de kast. Wil je een knap tv meubel, dan moet je daarvoor flink in de buidel tasten. Je kunt het zo gek maken als je wilt, maar gemiddeld betaal je zo tussen de €300 en €1.200 voor een standaard exemplaar. Droom je van een maatwerkkast dan betaal je, afhankelijk van je precieze wensen, een veelvoud van dit bedrag.

Tv meubel kopen

Voor je op zoek gaat naar een nieuw tv meubel, is het belangrijk om je wensen in kaart te brengen. Hoe ziet jouw ideale tv meubel eruit? Uit welke kleuren en materialen bestaat de kast? Hoeveel ruimte heb je? En bovendien: wat is je budget? Maak een moodboard of zoek inspirerende plaatjes op Pinterest. Om je een beetje op weg te helpen verzamelde ik alvast mijn favoriete tv meubels met een budget van maximaal €1.000 voor je:

Tv meubel marmer

Liefhebbers van een Japandi interieur opgelet: dit tv meubel is een absolute musthave voor je interieur. Door de combinatie van donker hout met licht marmer past dit exemplaar in vrijwel elk interieur. Zet je tv erop of hang ‘m erboven en decoreer deze waanzinnige kast met je favoriete accessoires. Veel heeft ‘ie overigens niet nodig, want kast Specter valt op door z’n eenvoud. Pareltje, niet? Prijs: €899.

Tv meubel Specter (via zen-lifestyle.nl)

Tv meubel zwevend hout

Heb jij een modern interieur met Scandinavische invloeden? Minimalistisch en toch heel warm, dat is tv meubel Kopenhagen in de kleur zandgrijs. De deuren zijn voorzien van een push open systeem. Lekker overzichtelijk. Deze tv kast is gemaakt van eiken fineer en is tevens verkrijgbaar in het zwart. Een zwevend tv meubel geeft niet alleen een ruimtelijk effect, je kunt er ook makkelijk onder schoonmaken. Prijs: €649.

Tv meubel Kopenhagen (via zen-lifestyle.nl)

Tv meubel metaal

Hoewel je bij een metalen tv meubel wellicht aan een industriële sfeer denkt, past dit exemplaar ook goed bij een licht (Scandinavisch) interieur. Maakt het geheel nét een beetje stoerder. Dit meubel is voorzien van wieltjes waardoor je ‘m makkelijk op een andere plek zet. Mooie vondsten en koffietafelboeken verzamel je achter de deurtjes. Met recht een pronkkast! Prijs: €449.

Tv meubel Industrieel Metaal Wit (via zen-lifestyle.nl)

Tv meubel Woood

Heb je niet zo’n ruime zithoek maar wil je toch een mooie tv kast kwijt? De New Gravure uit de collectie van Woood Exclusive is slechts een meter breed. Voorzien van grafische reliëf deuren van echt eikenhout en voorzien van een zwart metalen onderstel. Het ideale kastje als jouw interieur wel wat pit kan gebruiken. Prijs: €399.

Tv meubel New Gravure van Woood Exclusive (via zen-lifestyle.nl)

Tv meubel wit met hout

Een tv meubel dat eindeloos te combineren is en een beetje vintage aanvoelt? Dan word je misschien wel blij van tv meubel Stan. Met een lengte van 180 cm haal je een flinke kast in huis. Voorzien van een hoop opbergmogelijkheden en een handig kabelgat aan de achterzijde. Dit exemplaar is gemaakt van eikenfineer. Prijs: €899.

Tv-meubel Stan Vintage (via zen-lifestyle.nl)

Liever je tv wegwerken? Dat kan uiteraard ook. Welk tv meubel is jouw favoriet?

Vorige
Vorige

Op zoek naar een goede bureaustoel? Hier moet je op letten

Volgende
Volgende

Hypotheek oversluiten of niet? Zo maak je een keuze voor jouw situatie