De zeven favorieten van... Suncheré Felter (@sun.styling)

In de tweewekelijkse rubriek De zeven favorieten van… delen inspirerende bloggers en enthousiaste Instagrammers hun mooiste items en fijnste hoekjes. Van kringloopvondst tot accessoire en van winkel tot woontrend. Dit keer Suncheré Felter van @sun.styling. ,,Met kleur en tierlantijntjes heb ik niet zoveel.”

Suncheré (Sun) woont in een jaren ’30 woning in het Brabantse Steenbergen. Ze is bijna zes jaar samen met haar grote liefde. Anderhalf jaar geleden werd dochter Lou-Lou geboren. Samen met haar partner runt ze het bedrijf Vrotech, dat lasergraveermachines verkoopt. Sun werkte jarenlang als stylist en visual merchandiser en ging dit jaar officieel van start met haar bedrijf Sun.Styling. Klussen is een van haar hobby’s, hoewel ze het stylen van een ruimte eigenlijk het leukste vindt.

1. Je favoriete (tweedehands) vondst

,,Het is nog best lastig om één favoriet aan te wijzen. Ik kijk wekelijks op Marktplaats en ga regelmatig langs de kringloopwinkel. Daardoor staan er hier in huis meerdere mooie vondsten. Waar ik momenteel heel blij mee ben is het mooie gouden stoeltje in de speelhoek van Lou-Lou. Dit stoeltje is van HK Living en heb ‘m voor één euro in de kringloopwinkel gescoord. Super toch!? Natuurlijk moest het wel een passend kleurtje krijgen. Ik heb voor goud gekozen.”

De zeven favorieten van... Suncheré Felter (@sun.styling)

2. Je favoriete plek in huis

,,De plofbank! Heerlijk om ’s avonds in weg te kruipen, maar ook fijn om met Lou-Lou op te ravotten.”

De zeven favorieten van... Suncheré Felter (@sun.styling)

3. Je favoriete meubel of accessoire

,,Het gouden ledikant van Lou-Lou. Ondanks dat het soms een onding is (heel zwaar en met rammelende spijlen), is het een prachtig tijdloos item. Mijn oom heeft het meer dan twintig jaar geleden zelf gemaakt. 

Het ledikant was voor mijn nichtje, maar toen zij eruit was gegroeid hebben daarna bijna alle achternichtjes en neefjes er al in gelegen - waaronder mijn dochter. En zeg nu zelf, wie wil er nou geen gouden bed?”

De zeven favorieten van... Suncheré Felter (@sun.styling)

4. Je favoriete merk

,,Ik heb niet echt één favoriete merk. Ik hou ervan om te combineren met merken en merkloze producten. Natuurlijk val ik vaak wel voor een bepaalde stijl - ik koop graag bij ByBoo, Loods5 (eigen merk) en IKEA.”

De zeven favorieten van... Suncheré Felter (@sun.styling)

5. Je favoriete blog of Instagramaccount

,,Eén van mijn favoriete Instagramaccounts is @LoftLoftnl. Ze hebben niet alleen prachtige winkels, maar hun feed is ook erg inspirerend. Ik zou er wel willen wonen, zo mooi dat alles is! Een inspirerend blog vind ik die van @enstijl! Sanne schrijft op een hele leuke manier en haar blog staat vol inspiratie.” 

De zeven favorieten van... Suncheré Felter (@sun.styling)

6. Je favoriete woonstijl

,,Basic stoer. Ik hou niet van te veel tierelantijnen en kleur. Bij een ander kan ik dit heel tof vinden, maar zelf word ik er snel onrustig van. In ons huis zie je veel wit en zwart (donker grijs) met een gouden accent. Door materialen zoals hout en metaal toe te voegen, krijgt het geheel een stoerdere look.”

De zeven favorieten van... Suncheré Felter (@sun.styling)

7. Je favoriete woontrend voor 2019

,,De woontrend natuurlijk en puur is op dit moment mijn favoriet. Dit komt puur doordat die trend het beste bij mijn eigen stijl past, maar ik moet zeggen dat ik de woontrend rond ook prachtig vind! Vooral de combinatie van stoere materialen met ronde zachte vormen vind ik mooi.”

Foto’s: Suncheré Felter

Deze bloggers en Instagrammers deelden eerder hun zeven favorieten.

Heb jij ook een woonblog of deel jij je interieurinspiratie op Instagram en wil je graag meewerken aan deze rubriek? Neem dan contact op!