De zeven favorieten van... blogger Ilse van Elleswijk (Interiortwin)

In de tweewekelijkse rubriek De zeven favorieten van… delen inspirerende bloggers en enthousiaste Instagrammers hun mooiste items en fijnste hoekjes. Van kringloopvondst tot accessoire en van winkel tot woontrend. Dit keer: Ilse van Elleswijk, blogger bij Interiortwin. ,,Ik ben toe aan een stoerder interieur.”

Ilse (33) woont samen met haar man Jasper en hond Jackie in Arnhem. Ze is gek op alles wat met interieur te maken heeft en is de drijvende kracht achter Interiortwin. Ilse volgde de opleiding Interior Design en kreeg daarmee voldoende kennis in handen om haar droombaan te creëren. Ze houdt zich fulltime bezig met bloggen en geeft workshops.

1. Je favoriete (tweedehands) vondst

,,De eettafel heb ik via Instagram op de kop getikt (#instagramkoopjeshoek). Recent heb ik hem opnieuw geschilderd - van wit naar zwart. Ik was toe was aan een stoerder interieur. Ik vind de vorm van de poten perfect, naar zo’n model was ik ook precies op zoek. Ook de afmetingen van het ronde tafelblad zijn precies goed, je kunt er met z’n vijven aan zitten wat ideaal is als we gasten hebben. De tafel is niet te groot dus ook prima voor ons tweeën.”

eettafel met gele stoel van HAY

2. Je favoriete plek in huis

,,Mijn kantoor. Dit heb ik vorig jaar verbouwd, omdat ik als zelfstandige fulltime vanuit huis werk. Met veel zelfgebouwde meubels, budgetoplossingen en mijn favoriete kleuren is dit een plek waar ik mij echt prettig voel.”

industrieel kantoor met zwarte stoelen

3. Je favoriete meubel of accessoire

,,De bank in de woonkamer. Het verhaal erachter is misschien niet heel bijzonder, maar de bank is gewoon perfect. We hebben minstens tien winkels afgelopen tot we deze tegenkwamen en ik wist meteen: dit moet hem worden. Gelukkig was mijn man het helemaal met mij eens. Op termijn zou ik wel een nieuwe bank willen, ook omdat hij nu, na vij jaar intensief gebruik, wat begint te pluizen. Maar de komende jaren blijft hij nog want hij zit gewoon heerlijk. Trust me, als je eenmaal zit wil je niet meer opstaan.”

grijze bank met grafische kussens

4. Je favoriete merk

,,Ik heb niet een favoriet merk, maar HAY, Zuiver en Muuto staan hoog op mijn lijstje. De laatste tijd neig ik naar een wat stoerder interieur en zijn By Boo, WOOOD en BePureHome ook geliefd.” 

5. Je favoriete blog of Instagramaccount

,,Ik vind het heel lastig om één blog of instagramaccount uit te kiezen, omdat heel veel mensen mij op verschillende manieren inspireren. Instagramaccounts die ik erg inspirerend vind zijn bijvoorbeeld @leukwonen, @prachtig88 en @s.o.n.i.a.d.”

kantoor met houten schuifdeur

6. Je favoriete woonstijl

,,Mijn woonstijl is een combinatie van Scandinavisch en stoer, industrieel wonen met veel gebruik van kleur. De Scandinavische stijl schuift steeds meer naar de achtergrond en ik probeer langzaam spullen te vervangen. Of nog beter - te upcyclen om het meer bij mijn smaak van nu te laten passen.”

keuken met barkrukken

7. Je favoriete woontrend voor 2019

,,Op de beurs ShowUp zag ik dat de Scandinavische stijl nog steeds volop aanwezig is, maar dan wel net iets kleurrijker, stoerder en met meer organische vormen. Ik ben fan van deze Scandinavische stijl 2.0 en hoop die nog veel tegen te gaan komen!”

Foto’s: Ilse van Elleswijk

Deze bloggers in Instagrammers deelden eerder hun zeven favorieten.

Vorige
Vorige

Webbing lamp maken: geef je (oude) tafellamp een make-over

Volgende
Volgende

Sneak peek: dit zijn onze verbouwplannen voor komende periode