De zeven favorieten van… Mariëlle Mulder (@studio_leve)

In de tweewekelijkse rubriek De zeven favorieten van… delen inspirerende bloggers en enthousiaste Instagrammers hun mooiste items en fijnste hoekjes. Van kringloopvondst tot accessoire en van winkel tot woontrend. Dit keer: Mariëlle Mulder van @studio_leve. ,,Het ontwerp van de slaaphut op de kamer van mijn zoon heb ik zelf gemaakt.”

Mariëlle Mulder is getrouwd met Ferry en heeft drie kinderen: Rik, Tim en Juul. Het gezin woont in een nieuwbouwhuis uit 2011 met een veranda aan de voorzijde en witgestuukte buitenmuren. Mariëlle is interieurstylist en heeft een eigen bedrijf: Studio Leve. Daarnaast is ze actief op haar persoonlijke interieuraccount @marielmulder.

1. Je favoriete (tweedehands) vondst

,,Het Marokkaanse Beni Ouarain kleed dat ik op Marktplaats vond. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi exemplaar en wilde het liefst een echt wollen kleed. Maar die waren allemaal zo duur, wat logisch is, maar met drie kinderen in huis was ik bang dat dat dure kleed al snel niet mooi meer zou zijn... Dus zette ik een zoekopdracht op Marktplaats en vond ik niet veel later het kleed wat nu in onze woonkamer ligt voor een heel fijn prijsje.”

vintage interieur met groen en bruin
zithoek met houten tafel

2. Je favoriete plek in huis

,,Dat is onze fijne woonkeuken. Hier breng ik de meeste uren van de dag door: om te werken of om thee te drinken. En natuurlijk om te koken en te bakken want dat is naast interieur mijn grote passie. De keuken ligt op het zuiden en is daardoor heerlijk licht.”

keuken met zwarte details en groene muur

3. Je favoriete meubel of accessoire

,,Mijn favoriete meubel is de bedhut van mijn zoon Tim. Deze heb ik zelf ontworpen en, samen met Ferry, ook helemaal zelf gemaakt. Het is zo’n fijne plek om te slapen en te spelen en we benutten hiermee ook gelijk de hoogte van de kamer.”

kinderkamer met DIY bed

4. Je favoriete merk

,,Ik heb weinig merkartikelen in huis, maar ik ben wel fan van het behang van Roomblush en het textiel van byMölle. Een dekbedovertrek van dit merk staat nog op mijn verlanglijstje.”

woonkamer met warme kleuren

5. Je favoriete blog of Instagramaccount


,,Een mustfollow vind ik @mamoesjka, echt: copy-paste alles maar naar mijn huis! Wat een gevoel voor kleur en materialen heeft zij. Jaloersmakend!”

vintage elementen als decoratie


6. Je favoriete woonstijl


,,Ik hou heel erg van minimalistische interieurs, maar ik ben ook gek op kleur. Deze combinatie noem ik zelf warm minimalisme. Over alle spullen is nagedacht, er staat niets wat ik niet super mooi vind en er is genoeg opbergruimte. Door het kleurgebruik en de planten voeg je wat meer warmte toe.”

details in de kinderkamer

7. Je favoriete woontrend voor 2019

,,Het feit dat duurzaamheid bij steeds meer mensen een rol speelt vind ik echt heel fijn! En natuurlijk het gebruik van steeds meer warme kleuren en natuurlijke materialen in huis.”

Foto’s: Mariëlle Mulder.

Deze bloggers en Instagrammers deelden eerder hun zeven favorieten.

Vorige
Vorige

Lekker scrollen: 10x Instagrammers met een licht interieur

Volgende
Volgende

6x tips voor het inrichten van een kleine woning, studentenkamer of tiny house