Lekker scrollen: 10x Instagrammers met een licht interieur

Instagram staat bol van de mooiste huizen en dito interieurs met de meest uiteenlopende stijlen. In Lekker scrollen deel ik mijn favoriete accounts binnen een bepaalde stijl. Dit keer: Instagrammers met een licht interieur.

Witte wanden, weinig kleur, natuurlijke materialen, ton-sur-ton: gelukkiger kun je me bijna niet maken. In ons vorige huis, dat in 2014 tevens de start van sevencouches betekende, voerde crispy white de boventoon. En ja, zijn er nog veel meer liefhebbers van deze stijl en vind je op Instagram een stortvloed aan inspiratie. Spiek je mee?

zithoekje met grijze stoel en ixxi

@huusvantruus

Wit, zwart en grijs vormen de basiskleuren in het interieur van Michelle. De houten accenten in haar woning geven het geheel direct sfeer. De vrouw maakt graag een statement met grote prints.

zwart wit interieur met jielde lamp

@thuisbijvierleeuwen

Ook bij Anjes vind je een fijne combinatie van wit, zwart, grijs en hout. Ze houdt van mixen en werkt graag met natuurlijke materialen. Anjes deelt graag foto’s van haar jaren ’80 huis op Instagram.

eettafel in een wit interieur

@lauraschra

De woning van Laura straalt warmte, rust en romantiek uit. De combinatie van het (witgeschilderde) hout met design maakt het geheel karakteristiek. Heerlijke stijl met dito foto’s.

licht interieur met warme details

@rohouseproud

Rowena is een echte stijlkameleon - ze toont lef, probeert en combineert naar hartenlust. Deze interieurgek maakt af en toe een uitstapje naar een stoerdere stijl, maar haar basis blijft altijd herkenbaar.

licht interieur met zachte pasteltinten

@mamoesjka_nl

Sereniteit ten top, dit heerlijke huis van Ilona. Een witte basis in combinatie met hout en warme (bruin)tinten. Ben groot fan van haar gevoel voor stijl. Aanrader!

witte kinderkamer met roze commode

@bruceandmeggie

Shannon heeft haar stijl overal door weten te voeren en plaatst naast kiekjes van haar mooie huis ook foto’s van haar twee kids. Dochter Meggie slaapt in deze stijlvolle kamer. Is het geen plaatje?

zolder met balken en houten vloer

@byfique

Frederique heeft een gave stijl, maar haar prachtige slaapkamer knalt van haar Instagramfeed. Dit soort houten balken zou ik direct willen copy-pasten naar mijn eigen woning. Wat jij?

scandinavische woonkamer met lichte vloer

@thathomepage

Het jaren ’30 klushuis van Linda heeft van die prachtige, authentieke elementen. Zoals de schouw op deze foto, die creatieve Linda omtoverde tot boekenkastje.

wit interieur met oude houten deuren

@frisze_blik

Wie kent haar niet: Anita van frisze_blik met haar waanzinnig mooie styling. Alles wat deze vrouw probeert wordt een plaatje. Ik volg haar al jaren en raak niet op haar interieur uitgekeken.

vintage items in een licht interieur

@thuisbijsuus

Ook een account dat ik al sinds mijn beginperiode volg: het account van Suus. Wit, hout en een vleugje zwart. Combineren kan deze vrouw als geen ander. En haar foto’s: jaloersmakend sfeervol.

Vorige
Vorige

De zeven favorieten van… Desiree (@budgethome)

Volgende
Volgende

De zeven favorieten van… Mariëlle Mulder (@studio_leve)