4x behang dat perfect past bij de kamer van jouw tiener

Behang is ideaal om een ruimte eigen te maken, van de woonkamer tot de slaapkamer van je tiener. Maar met zoveel verschillende opties kan het moeilijk zijn om het juiste printje te kiezen. In dit artikel lees je alles over de vier meest populaire typen behang.

1. Levendig en kleurrijk behang

Als je tiener een creatieve geest heeft en houdt van kleurrijke en levendige ontwerpen, overweeg dan om behang te kiezen met opvallende patronen en felle kleuren. Denk aan geometrische vormen, bloemenprints of abstracte ontwerpen.

Fotobehang - Beige bloemen illustratie

2. Rustig en minimalistisch behang

Als je tiener een meer ingetogen smaak heeft en houdt van een rustige en minimalistische esthetiek, dan is behang met een eenvoudig ontwerp en neutrale kleuren ideaal. Kies voor effen behang in zachte tinten zoals wit, beige of pastelkleuren.

Fotobehang - Vrouw met bloemen

3. Gedurfd en trendy behang

Als je tiener geïnteresseerd is in mode en altijd op de hoogte is van de laatste trends, kies dan voor een gewaagd(er) dessin. Denk aan behang met een opvallend patroon, zoals dierenprints, graffiti, strepen of metallic accenten.

Fotobehang - Neon graffiti

4. Thema behang

Als je tiener specifieke interesses of hobby's heeft, overweeg dan thema behang dat past bij hun passies. Denk aan fotobehang met sportmotieven, muzieknoten, filmthema's of zelfs behang met hun favoriete stripfiguren. Deze thematische ontwerpen geven de tienerkamer nét dat beetje extra.

Fotobehang - Jungle landschap met palmbomen

Het kiezen van het juiste behang voor de tienerkamer is ideaal om een ruimte eigen te maken. Door behang te kiezen dat past bij de persoonlijkheid van je tiener, creëer je een ruimte waarin ze zich comfortabel en geïnspireerd voelen. Dus ga op zoek naar het perfecte behang en transformeer de kamer van je tiener in een persoonlijke en unieke kamer. In dit artikel lees je alles over het inrichten van een tienerkamer.

Vorige
Vorige

Zo geef je je interieur een luxe uitstraling op een budgetvriendelijke manier

Volgende
Volgende

Laat je houtwerk stralen: dit zijn de beste binnenlak en primer