Laat je houtwerk stralen: dit zijn de beste binnenlak en primer

Is het tijd voor een nieuwe beschermlaag op je houten kozijnen en deuren of ander houtwerk in huis? Dan is het slim om te kiezen voor kwaliteit. In dit artikel lees je waarom de binnenlak en primer van Sigma aanraders zijn.

De verflijn van Sigma is een ster in het beschermen van binnenoppervlakken. Deze verf zorgt voor een duurzame, hoogwaardige afwerking die de tand des tijds doorstaat. Je investeert dus wat meer, maar het resultaat blijft ook een stuk langer mooi.

Sigma S2U Nova Satin geeft een zijdeglans afwerking die zorgt voor een subtiele glans op de oppervlakken. Deze lak is bestand tegen slijtage, vlekken en dagelijkse belasting. Met een uitstekende dekking zorgt deze verf voor een gelijkmatige, gladde afwerking. Een groot pluspunt: deze lak is watergedragen. Dat betekent minder geur dan bij traditionele verven. Ideaal dus voor gebruik binnenshuis.


De beste primer van Sigma

Zelfs de beste lak heeft een goede basis nodig - Sigma S2U Nova Primer is daarvoor een aanrader. Deze watergedragen grondverf is ontworpen om de hechting van de lak te verbeteren en de duurzaamheid van de verflaag te vergroten. Bovendien heeft Sigma S2U Nova Primer isolerende eigenschappen, waardoor het eventuele vlekken of verkleuringen op het onderliggende oppervlak voorkomt. Dit is vooral belangrijk bij het overschilderen van oppervlakken die eerder zijn blootgesteld aan rook, roet of andere verontreinigingen.


Pixabay | Stocksnap

Combineren voor het mooiste resultaat

Door de primer aan te brengen voordat de lak wordt aangebracht, wordt een optimale hechting en langdurige bescherming gegarandeerd. De combinatie van deze twee producten zorgt ervoor dat de verf niet alleen mooi oogt, maar ook bestand is tegen krassen, vlekken of slijtage. Dit betekent dat de geverfde oppervlakken ook in de loop der jaren mooi blijven.

Ideale oplossing

Al met al biedt de combinatie van Sigma S2U Nova Satin watergedragen zijdeglans lak en Sigma S2U Nova Primer een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking voor binnenoppervlakken. Deze producten zullen zeker voldoen aan je verwachtingen. Professional of doe-het-zelver. Ook ideaal voor buiten trouwens, want met Sigma kun je ook prima je buitenmuur schilderen.

Vorige
Vorige

4x behang dat perfect past bij de kamer van jouw tiener

Volgende
Volgende

Vijf tips voor een modern badkamer ontwerp