20x tuinposters: van zomerse doorkijkjes tot zwart-witte sfeermakers

Tuinposters zijn ideaal om een lelijke buitenmuur of oude schutting op te fleuren. Van bijzondere doorkijkjes en inspirerende teksten tot rustige stranden en tijdloze zwartwit foto’s: met tuinposters kun je alle kanten op. sevencouches verzamelde twintig toffe tuinposters in verschillende stijlen om je buitenruimte mee te decoreren.

Wat is een tuinposter?

Tuinposters worden gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen. Denk aan weerbestendig vinyl, polyester of canvas. Hierdoor kunnen ze langdurig buiten worden opgehangen zonder aan kwaliteit te verliezen. Ze zijn bestand tegen regen, zonlicht en andere weersomstandigheden, waardoor ze perfect geschikt zijn voor buitengebruik.

terras met tuinbank en gestuukte muur

Tuinposter strand

Voel je de zilte bries al? En het zand tussen je tenen? Haal het (tropische) strand naar je achtertuin met een tuinposter van het strand. Dankzij het waterdichte pvc-materiaal trotseert deze poster alle seizoenen. Zak weg in je strandstoel en geniet deze zomer van de vakantie in je eigen tuin.

Tuinposter tekst

Hou je van een mooie quote aan de muur? Kies dan voor een tuinposter met tekst. Inspirerende citaten, een (woord)grapje of je favoriete mantra: het kan allemaal. Kies een lettertype en kleurencombinatie die bij je smaak passen en maak van je tuin een ware blikvanger.

Tuinposter doorkijk

Met een tuinposter met doorkijkeffect creëer je een optische illusie die je tuin optisch vergroot. Deze posters geven je het gevoel dat je een uitgestrekt landschap in je eigen achtertuin hebt. Van bloeiende bloemenvelden tot weelderige bossen Laat je tuin tot leven komen met een bijzonder doorkijkje.

Tuinposter zwart wit

De klassieke uitstraling van zwart-wit is tijdloos en past bij elke tuin en stijl. Een zwart-witte print valt op en brengt contrast in de tuin. Wil jij je tuin of balkon wat stoerder maken? Dan kan een zwart-witte tuinposter een uitkomst zijn.

Tuinposter kleurrijk

Of je nu houdt van felle, gewaagde tinten of voorkeur geeft aan pastel: een kleurrijke poster maakt het geheel speels. Laat je inspireren door betoverende bloemen, exotische vogels of abstracte kunstwerken in een regenboog van kleuren. Kies voor een duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen, zodat je tuinposter jaren mee kan.

Tuinposter onderhouden

De levensduur van een tuinposter varieert afhankelijk van het materiaal en de omgevingsfactoren. Over het algemeen gaan tuinposters enkele jaren mee, maar met de juiste zorg en bescherming kun je de levensduur verlengen. Het is raadzaam om tuinposters in de winterperiode binnen op te bergen. Zo blijft je tuinposter langer mooi.

Welke tuinposter is jouw favoriet?


Misschien vind je dit ook leuk:

Vorige
Vorige

3x een goedkope airco in huis: van zelf maken tot budgetmodel (onder de 200 euro)

Volgende
Volgende

Van tuinbank tot eettafel: 3x stucwerk als stijlvolle afwerking