Een compleet interieurplan voor een prikkie? sevencouches doet ’t!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je woonkamer? Of wil je warmte toevoegen aan je interieur maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? sevencouches maakte een uitgebreid plan van maar liefst 70 pagina’s waarmee jij zelfstandig je droominterieur samenstelt. Lees je mee?

Een interieur is nooit af, het groeit met je mee. Volg je sevencouches al langer, dan heb je kunnen zien dat ik een heuse stijltransformatie heb doorgemaakt door de jaren heen. Waar ik ooit begon met barokbehang en appeltjesgroene wanden, ben ik via een geheel ton-sur-ton witte woning gekomen waar ik nu ben. Een lichte basis met natuurlijke materialen, verschillende texturen en Oosterse invloeden. Een huis met een vakantiesfeer.

Als stijlicoon van The Home Style Club heb ik een compleet stijladvies voor je samengesteld waarmee jij zelfstandig een interieur creëert dat bij jouw wensen past. Laagdrempelig, betaalbaar én toepasbaar in elk interieur. Ongeacht je budget.

Voorbeeldpagina uit het advies

sevencouches stijltip the home style club

Voorbeeldpagina uit het advies

Waar te beginnen met huis inrichten?

Door te proberen en te experimenteren ontdek je wat jij leuk vindt. Het investeren in een goede basis kost het meeste tijd én uitzoekwerk is mijn ervaring. De afgelopen zeven jaar heb ik steeds weer mooie ruimtes gemaakt, maar na enige tijd kwam de behoefte weer om te veranderen. Het klopte niet - of het klopte voor even. Pas na onze grootschalige verbouwing leek ik gevonden te hebben waar ik naar zocht. Mijn ervaring door de jaren heen heb ik verzameld in het sevencouches stijladvies a là minute, waarmee jij zelf het interieur creëert wat bij jouw past.

roze kinderkamer met hemeltje
beige slaapkamer met pampasgras

Zeventig pagina’s vol tips en inspiratie

Het plan, van ruim zeventig pagina’s, bevat alle ingrediënten om een waanzinnige woning te creëren. Mix en match jouw droomstijl uit mijn voorselectie, die bestaat uit meer dan 200 toffe producten. Van lampen tot banken en van kasten tot kleden: alles wat je kiest, is met elkaar te combineren. Het advies staat vol tips om ook met een minimaal budget groots uit te pakken. Worden we blij van, niet waar?

bed opmaken in een beige slaapkamer

Klaar voor jouw Holiday Home?

Zeven jaar geleden begon ik met het delen van mijn interieur op Instagram - en door de jaren heen hebben tienduizenden volgers en lezers mijn stijltransformatie kunnen volgen. Een interieur ontstaat niet in een dag, het is een proces. Door te proberen en te experimenteren ontdek je welke stijl bij jou past. En in mijn stijladviezen ga ik jou daarmee helpen. Benieuwd? Via deze pagina scoor je mijn ‘Holiday Home’ stijladvies voor de woonkamer. De adviezen voor andere ruimtes volgen de komende maanden. Heb je nog vragen over het stijladvies? Neem gerust contact op!

Foto’s: Lotte van Uittert

Vorige
Vorige

Kostbaar vs. Koopje: een droom van een hanglamp met €360 prijsverschil

Volgende
Volgende

sevencouches stijlkamer bij Zitmaxx (met video)