Kostbaar vs. Koopje: een droom van een hanglamp met €360 prijsverschil

Het is al jarenlang een van mijn eigen favoriete ontwerpen als het om verlichting gaat: de bamboe hanglamp van Ay Illuminate. Prachtig, maar heel prijzig. Met deze look-a-like hang je een mooi alternatief aan je plafond. Geen handwerk, wel een flinke besparing. Het budgetzusje van de Ay Iluminate Z5 kost je slechts zes tientjes.

De lampen van Ay Illuminate zijn er in verschillende maten en worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. En daar betaal je voor. De Z5 variant, zo’n 60 centimeter hoog en 40 centimeter breed, is een van de kleinere uitvoeringen. Afhankelijk van het type ‘kap’ komt de gemiddelde adviesprijs op €420. De look-a-like heeft dezelfde afmetingen als de Z5 en wordt geleverd met een katoenen doek. Leverbaar in beige en creme. De prijs: €59,99.

Kostbaar vs Koopje Hanglamp


Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Tuin winterklaar maken: alles over het onderhoud van je tuinmeubilair

Volgende
Volgende

Een compleet interieurplan voor een prikkie? sevencouches doet ’t!