Posters in huis: zo maak jij elke ruimte in je interieur persoonlijk(er)

Op het toilet, achter de eettafel of naast de televisie: posters kun je overal wel kwijt. Groepeer er een aantal, kies voor één opvallend exemplaar of maak je eigen gallerywall. In dit artikel: inspiratie voor posters in verschillende ruimtes in huis en tips om zelf posters te (laten) maken. Lees je mee?



Je hebt er ongetwijfeld een aantal in huis: posters. Inspirerende afbeeldingen of mooie teksten, ingelijst of niet… Posters zijn een leuke toevoeging voor je interieur en door zelf een selectie te maken wordt je interieur ook persoonlijker. Combineer bijvoorbeeld met eigen foto’s, tekening of een schilderij.

Posters voor in de kinderkamer

Posters zijn ideaal om de kinderkamer te decoreren. Denk aan afbeeldingen met (fantasie)dieren erop. Je kunt bijvoorbeeld een giraffenkop kiezen die een roze kauwgom bel uitblaast. Ook leuk: laat een poster maken van het geboortekaartje van je kind voor een blijvende herinnering aan de muur. Geboorteposters worden ook steeds populairder. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo is er altijd wel een poster die past bij de kamer van je mini.

Posters voor in de woonkamer

Kies in de woonkamer voor een kleurenschema dat bij je interieur past. Zoek posters in dezelfde tinten en gebruik verschillende afmetingen om het geheel speels te maken. Ook (nog steeds) hip: zwartwit posters met daarop een stad(sdeel) waar je van houdt. Typografische posters, met een woord, zin of opvallende quote kun je ook aan je selectie toevoegen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Je kunt kant en klare posters online kopen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen. Net zo makkelijk!

Poster voor op je kantoor

Hoe leuk is het om je kantoor of homeoffice op te leuken met allerlei posters, prints of illustraties? Wissel af en combineer, zo blijft het geheel spannend om naar te kijken. Ben jij je posters beu? Dan kun je de inhoud van de lijsten wisselen of de platen anders ophangen. Met posters in huis kun je blijven variëren en de prints zijn veelal betaalbaar. Inlijsten en klaar ben je.

Vorige
Vorige

Haal de warmte in huis met een (stijlvolle) radiator

Volgende
Volgende

3x de voordelen van een airco in huis (en ja die zijn er ook in de winter!)