Uitpakken deze feestdagen? Kies in- en om het huis 
voor kerstverlichting

Wil jij het ultieme kerstgevoel creëren in dat niet alleen beperken tot binnen? Dan kun jij je hart ophalen met het grote aanbod aan kerstverlichting voor buiten. Van gevelverlichting tot lichtkerstbomen. Er zijn genoeg verlichtingsmogelijkheden voor het creëren van het ultieme kerstgevoel.

Bij het ultieme kerstgevoel denkt men vaak aan de kerstverlichting en de kerstversiering binnen. Maar is het niet veel leuker om buiten al het warme kerstgevoel te ervaren? Precies! Investeer in kerstverlichting voor buiten en maak van jouw tuin een kerstsprookje. Wanneer iedereen in de buurt dit doet zal er een echt sfeervol kerstspektakel ontstaan. Zorg dat men een kerstgevoel ervaart bij het zien van jouw tuin. Het kerstgevoel is iets dat je immers samen moet creëren, toch?

Jouw tuin simpel en sfeervol verlichten

Als het op buitenverlichting aankomt zijn er mogelijkheden genoeg. Wil je een eyecatcher in jouw tuin plaatsen? Dan is de aanschaf van een Fairybell boom, een lichtkerstboom, een goede keuze. Dit type kerstboom is in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er voor elke tuin een geschikte lichtboom te vinden. 

Een alternatief is gevelverlichting of netverlichting. Dit is een net met allemaal lampjes erin die je over planten en struiken kunt leggen. Het aanbrengen van de verlichting is simpel, maar het het effect groots.

Andere verlichtingsmogelijkheden voor buiten

Vind je warme sfeerverlichting mooi voor binnen? Maar geef je voor buiten de voorkeur aan verlichting met een koele kleur? Wil je van jouw tuin een winterwonderlandschap maken en zoek je daarom naar koele kerstverlichting? Dan zijn er eveneens genoeg mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld ijspegelverlichting aan de gevel hangen. Deze lampjes hebben een wat koelere kleur dat perfect past bij een winterwonderland. En daarnaast zorgt de vormgeving van de verlichting voor een leuk effect. De lampjes hebben namelijk de vorm van ijspegels.



Met welke kerstverlichting ga jij jouw gevel en/of tuin sfeervol verlichten?

Vorige
Vorige

Ga je verhuizen? Zo sluit je eenvoudig online jouw woonverzekeringen af

Volgende
Volgende

Hypotheek oversluiten? Misschien interessant voor jou!