IKEA x HAY: dit is de YPPERLIG-collectie

De samenwerking tussen IKEA en HAY werd een jaar geleden met veel bombarie aangekondigd. Lange tijd moesten we het doen met enkel teasende video's en geheimzinnige beelden. Nu is het eindelijk zover: dit is een greep uit de YPPERLIG-collectie.

Een duurzame eettafel, minimalistisch vormgegeven slaapbank en eenvoudige stoelen: YPPERLIG vormt het beste van twee werelden. Het Zweedse IKEA en het Deense HAY blijken een perfect duo te vormen. In de producten zijn beide bedrijven te herkennen. Kijk je mee?

YPPERLIG slaapbank

Een slaapbank met springveren voor extra comfort en een tweezitter geïnspireerd op een eerder IKEA-model uit de jaren '50.

YPPERLIG eettafel

Massieve poten, duurzaam hout en een metalen onderstel: deze tafel is een absolute eyecatcher in je woonkamer.

YPPERLIG eetkamerstoelen

Een heel herkenbaar design: de eetkamerstoel. Minimalistisch, strak, stijlvol. Dit exemplaar vind je straks ook in de winkel als loungestoel.

YPPERLIG bureaulamp, kussens en kandelaar

Een bureaulamp mag in deze collectie niet ontbreken. De designers bedachten een bureaulamp die met een aanraking gedimd kan worden. Ga je liever voor een aantal mooie accessoires? Ook kussens en kandelaars van het gelegenheidsduo zijn straks in de winkel te vinden.

Beeld: IKEA

De YPPERLIG-collectie vind je vanaf oktober 2017 in de winkels.

Vorige
Vorige

5x Haarlemse conceptstores met duurzame kerstcadeaus