Kostbaar vs. Koopje: met de look-a-like van dit vloerkleed bespaar je €1.400

Organische vormen in salontafels, dressoirs en accessoires zijn niet meer weg te denken uit ons interieur, maar wat dacht je van een vloerkleed met ronde vormen? Het prijsverschil tussen deze organische vloerkleden is €1.400.

Ja, het staat er echt. €1.400. Veertienhonderd euro.

Niet eerder in de geschiedenis van deze rubriek (sinds 2018) is het prijsverschil tussen kostbaar en koopje zo enorm groot. Worden we blij van! De kostbare variant van dit vloerkleed is van het merk Layered, via Nordic Nest. Elk kleed is handgeknoopt en daarmee uniek. Geen exemplaar is hetzelfde. Dit wollen kleed is leverbaar in twee maten, waarvan het vloerkleed in dit voorbeeld een afmeting heeft van 270 x 180 centimeter. De prijs: €1.490.

Goedkoop organisch vloerkleed

Het budgetzusje van dit vloerkleed is iets kleiner (240 x 140 centimeter). Machinaal vervaardigd van polyester - maar eenzelfde uitstraling als de kostbare variant. Past perfect in een scandi japandi interieur, maar net zo mooi in een huis met (kleur)contrasten en vintage elementen. Een plaatje, niet waar? Voor de prijs hoef je het niet te laten, want met een prijskaartje van ‘slechts’ €90 is dit organische vloerkleed met recht een koopje te noemen.

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Kinderkamer behangen? Laat je inspireren door deze interieurbloggers

Volgende
Volgende

Khmara hanglamp DIY: zo maak je een budgetvriendelijk look-a-like