Kostbaar vs Koopje: bespaar ruim €300 op deze organische wandspiegel

Wil je een statement piece aan de muur? Met deze wandspiegel in organische vorm haal je een waanzinnige blikvanger in huis. Past bij vrijwel elke woonstijl en is makkelijk te combineren. Het prijsverschil tussen deze look-a-likes: €339*.

Organische vormen komen in steeds meer meubelstukken en accessoires terug: van vazen tot salontafels. Deze spiegel zorgt voor een speelse, ietwat eigenwijze twist in huis. Of je nu een Scandinavisch interieur hebt of houdt van de industriële stijl. De kostbare variant is van J-Line en is vervaardigd uit mangohout. Voor dit exemplaar, die groter en langer is dan de budgetuitvoering, betaal je €399. De goedkopere versie wordt gemaakt van hout en heeft nog het meest weg van een driehoeksvorm. Deze spiegel is leverbaar in twee kleuren: naturel en bruin.

*Prijswijzigingen voorbehouden.

Kostbaar vs Koopje Organische Wandspiegel

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

6x broodnodige essentials voor jouw ideale thuiswerkplek

Volgende
Volgende

Interieurfotografie moeilijk? Met deze tips maak je zelf mooie beelden van jouw huis