De zeven favorieten van… Lindi Kemman (@linspirationnl)

In de tweewekelijkse rubriek De zeven favorieten van… delen inspirerende bloggers en enthousiaste Instagrammers hun mooiste items en fijnste hoekjes. Van kringloopvondst tot accessoire en van winkel tot woontrend. Dit keer: Lindi Kemman - Melse van @linspirationnl. ,,Zonder kleur zou ik denk ik echt niet kunnen.”

Eerder dit jaar verhuisde Lindi (27) met haar gezin naar Nederland nadat ze vierenhalf jaar in het buitenland had doorgebracht. Lindi woont in een nieuwbouwwoning die ze momenteel aan het inrichten is. Lindi werkt als zzp’er en is lekker creatief: ze illustreert in opdracht, schrijft een boek, ontwerpt stoffen en maakt kleding voor haar babylijn FS Happiness. Daarnaast blogt Lindi en is ze actief op Instagram.

1. Je favoriete (tweedehands) vondst

,,Het witte stoeltje dat je op de foto ziet, was van mijn oma. In totaal heb ik er twee. Toen we daar een keer op bezoek waren, wilde ze de stoeltjes wegdoen en mocht ik ze meenemen.”

De zeven favorieten van… Lindi Kemman (@linspiration)

2. Je favoriete plek in huis

,, De hangstoel! Ik ben iemand die soms best lang kan doen over de aanschaf van een product. Zo stond deze stoel ruim een jaar op onze wishlist. Nog steeds vind ik het echt een aanwinst voor ons huis.”

De zeven favorieten van… Lindi Kemman (@linspiration)

3. Je favoriete meubel of accessoire

,,Het ledikantje waar onze jongste zoon in slaapt blijft toch wel een bijzonder item in huis. Dit ledikantje kochten mijn ouders voor mij toen ik een baby was. Hij was toen knal geel, we schilderen hem over tijdens de zwangerschap van onze oudste. Inmiddels is het ledikant alweer 27 jaar oud!”

De zeven favorieten van… Lindi Kemman (@linspiration)

4. Je favoriete merk

,,Ik ben weg van het merk Muuto. De lampen vind ik zo gaaf. Inmiddels hangen er twee Muuto lampen in de kinderkamers en een in het toilet. Ik vind de kleuren vrolijk en het design strak, maar vaak ook iets zachts hebben. Op de kamer van ons oudste zoontje hangt een Muuto lamp bij ons zelfgemaakte bedhuisje.”

De zeven favorieten van… Lindi Kemman (@linspiration)

5. Je favoriete blog of Instagramaccount

,, Ik heb er drie, mag dat ook? Binitihome en entermyattic vind ik echt mustfollows voor hun kleurgebruik, waardoor ik zin krijg om alles in ons nieuwe huis van kleur te voorzien. Maar sevencouches volg ik al zo’n drie jaar waardoor ik in ons nieuwe huis toch echt veel wit en licht wilde creëren, waardoor de kleuren er nog beter uit zouden spatten.”

De zeven favorieten van… Lindi Kemman (@linspiration)

6. Je favoriete woonstijl

,, Een moderne woonstijl met design. Langzaam komen er steeds meer design items in huis. Merken als Muuto, Hay, Kartell in combinatie met IKEA, eigen kunst en DIY-projecten vormen samen een mooi geheel.”

De zeven favorieten van… Lindi Kemman (@linspiration)

7. Je favoriete woontrend voor 2019

,, Kleur in huis: okergeel, mint en roest. Ik heb ook een stuk of twintig kamerplanten en houd van ronde vormen, maar zonder kleur zou ik denk ik echt niet kunnen. De opvallende kleuren in huis maken me vrolijk.”

Foto’s: Lindi Kemman.

Deze bloggers en Instagrammers deelden eerder hun zeven favorieten.

Heb jij ook een woonblog of deel jij je interieurinspiratie op Instagram en wil je graag meewerken aan deze rubriek? Neem dan contact op!