De zeven favorieten van… blogger Sanne Pol (Enstijl)

In de tweewekelijkse rubriek De zeven favorieten van… delen inspirerende bloggers en enthousiaste Instagrammers hun mooiste items en fijnste hoekjes. Van kringloopvondst tot accessoire en van winkel tot woontrend. Dit keer: Sanne Pol, blogger bij @enstijl. ,,Onze badkamer heeft de sfeer van een Marokkaanse hamam.”

Sanne woont samen met Mari en haar kinderen Bo en Jip in Haarlem. De blogger en interieurstylist wisselde binnen korte tijd meerdere keren van woning en zit inmiddels weer in een verbouwing. Ze deelt alles over haar plannen en bouwperikelen op Instagram en haar blog.

1. Je favoriete (tweedehands) vondst

,,De oude riad deuren die achter ons bed in onze slaapkamer staan. Ik zag ze te koop aangeboden worden via Facebook. Een stylist die in Amsterdam woonde en naar Marrakech ging verhuizen verkocht ze. Toen ik daarheen ging heb ik nog veel meer mooie dingen van haar overgenomen en was ik compleet geïnspireerd. Wat een tof huis! Het was nog even een gedoe om de deuren van vier hoog aan een drukke straat in Amsterdam-West naar hier te krijgen, maar die deuren doe ik niet zo snel meer weg.”


witte slaapkamer met bedhemel en marokkaanse deuren

2. Je favoriete plek in huis

,,De bank in de woonkamer. Hier kijken we series, ik werk hier en chill hier met de kinderen. Hier speelt ongeveer wel ons leven zich af. Het is hier fijn en je kijkt zo lekker de ruimte in.”


grijze bank met lijsten erboven

3. Je favoriete meubel of accessoire

,,Het keukenblok. We kunnen het helaas niet meenemen naar het nieuwe huis, maar het is echt de kern van de woonkamer. We vonden hem bij Van Dijk en Ko en hij komt uit een oude bakkerij in Hongarije, werd me verteld. Met feestjes of etentjes staat iedereen rondom het keukeneiland, erg gezellig! En de laatjes zijn onwijs handig natuurlijk.”


houten werkbank als onderdeel van de keuken

4. Je favoriete merk

,,Ik vind altijd wel iets bij Noamay. Zij heeft ook veel Marokkaanse sferen in haar collectie.”


badkamer met houten shutters en marokkaanse accessoires

5. Je favoriete blog of Instagramaccount

,,Ik volg @frisze_blik al heel lang en met veel plezier. Echt een tof huis heeft zij! Heel veel wit. Dat zou ik ook zelf wel willen, alleen is dat met kleine kids, in elk geval met die van mij, niet echt haalbaar.”


marokkaanse mandjes in de keuken

6. Je favoriete woonstijl

,,Wit met een Oosters tintje. Dit zie je vooral terug in de badkamer bij ons bed. Dat heeft sfeer, vind ik, van een Marokkaanse hamam.”


keuken met houten werkbank

7. Je favoriete woontrend

,,Weet je dat ik de woontrends helemaal niet volg? Ik zie ze natuurlijk wel voorbij komen in de winkels, maar ben er zelf totaal niet mee bezig. Dus ik heb even gegoogeld voor het antwoord op deze vraag. Dan ga ik voor de trend nature. Terug naar de natuur. Natuurlijke materialen en vormen vind ik mooi in huis. Dat zie je bij ons ook veel terug.”

Foto’s: Sanne Pol.

Deze bloggers en Instagrammers deelden eerder hun zeven favorieten.

Omdat veel enthousiaste Instagrammers en bloggers zich hebben aangemeld voor deze rubriek is het momenteel niet mogelijk om je op te geven.

Vorige
Vorige

De zeven favorieten van... blogger Stephanie Franken (FIJNTHUISZIJN.nl)

Volgende
Volgende

De zeven favorieten van… Linda van der Wal (@deense_zomer)