Kostbaar vs. Koopje: het prijsverschil tussen deze vloerlampen is €990

Soms kom je een interieurstuk tegen dat niet snel gaat vervelen. Deze staande lamp is zo’n item. Tijdloos, makkelijk te combineren en een blikvanger in je huis. Het prijsverschil tussen kostbaar en koopje - hou je vast: €990 (!).

Designstuk Alice is van het merk Moree en volledig gemaakt van grijs vilt. Opvallen doet ‘ie zeker! De kap is draaibaar en heeft een totaal hoogte van 172 cm. Volgens de makers heeft deze vloerlamp ook een geluiddempend effect door het materiaal waarvan Alice gemaakt is. De prijs? €1.119. Deze lamp is o.a. verkrijgbaar bij designonline24.nl.

Vloerlamp Pandia

Vloerlamp Pandia heeft soortgelijke looks, is iets kleiner van stuk en voorzien van een linnen stof. Leverbaar in een vergelijkbare grijstint en daarmee passend bij elke woonstijl. Zet jij ‘m in je woonkamer, je slaapkamer of liever in je thuiskantoor? Je scoort ‘m hier.

vloerlamp pandia budgettip

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

De kleur van het jaar 2024 volgens Histor, Flexa en Karwei

Volgende
Volgende

Interieurdesign met een beperkt budget: vier tips