Kostbaar vs. Koopje: het prijsverschil tussen deze hippe bijzettafels is €654

Deze japandi bijzettafels passen perfect in de wabi sabi trend. En welke interieurstijl je ook in huis hebt: deze tafeltjes kunnen eigenlijk altijd. Het prijsverschil tussen deze look-a-likes is flink: maar liefst €654 (!).

De kostbare variant is van 101 Copenhagen en kreeg de naam Crown, refererend naar het driepotige onderstel. De bijzettafel is gemaakt van fiberstone, een combinatie van glasvezel en steen. Dit exemplaar is verkrijgbaar in twee modellen (laag en hoog). De adviesprijs is €714, maar de tafels worden ook voor hogere prijzen verkocht.

Goedkope japandi tafel

Budget look-a-like Bomarzo heeft eenzelfde soort onderstel (driepoot) en is gemaakt van hout. Deze tafel kun je, indien gewenst, schilderen in je favoriete kleur. Deze japandi bijzettafel scoor je voor slechts zes tientjes. Koopje, toch?

Kostbaar vs Koopje japandi bijzettafels

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Kleine badkamer inrichten: met deze vijf tips en tricks gaat het je lukken

Volgende
Volgende

RAL kleuren wit: 4x de meest gekozen verfkleuren (en deze wittint gebruik ik zelf)