Kostbaar vs. Koopje: bespaar ruim €300 op deze opvallende Japandi spiegel

Ben je op zoek naar een spiegel met organische vormen? Dan wordt je vast blij van dit exemplaar. Perfect passend in een Japandi interieur, maar net zo leuk bij een Scandinavische of moderne stijl. Het prijsverschil tussen kostbaar en koopje: ruim €300.

Organische vormen in het interieur zijn hip en zien we steeds vaker terugkomen. In banken, tafels, kandelaars en - jawel - ook in spiegels. Ferm Living mixt in de Pond-spiegel de organische vorm met een metalen frame. Geïnspireerd op de vloeiende bewegingen van het water. Een pronkstuk aan de muur. De prijs van dit exemplaar: €339.

Goedkope Japandi spiegel

Spiegel Fleet is net zo speels en eveneens een blikvanger in huis. Deze spiegel haal je voor €37,50 euro in huis. Ook fijn: je shopt deze spiegel nu tijdelijk met 20 procent korting voor €30 euro. Koopje, niet waar?

Liever zelf een organische spiegel maken? Dat doe je zo.

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Tuinkamer inrichten: zo doe je dat (met tips en inspiratie)

Volgende
Volgende

Alles over de losse elementen bank: past altijd én is makkelijk te combineren