Kostbaar vs. Koopje: bespaar €329 op deze moderne buitenlamp

Ben jij (in je hoofd) al bezig met het zomerklaar maken van je tuin of balkon? Dan word je misschien wel heel blij van deze moderne buitenlamp. Het moment om je slag te slaan, want volgende maand zijn ze hoogstwaarschijnlijk op. Het prijsverschil tussen kostbaar en koopje: €329.

In huize sevencouches is tuinverlichting nogal een dingetje. Na onze grootschalige tuinverbouwing vier jaar geleden hebben we nog steeds geen fatsoenlijke lampen. Vaak is tuinverlichting duur of niet precies waarnaar je op zoek bent. Deze vloerlamp is niet het standaard soort tuinverlichting - nee - deze valt lekker op. Zet ‘m op je terras, in dat loze hoekje of onder de overkapping. Instant sfeer gegarandeerd.

Vloerlamp tuin

De kostbare variant is van Newgarden en heeft een maximaal vermogen van 35 watt. Lamp Lola is met een hoogte van twee meter een opvallende verschijning. De lamp heeft een IP65 beschermingsklasse, wat betekent dat de lamp stofdicht is tegen waterstralen kan. Dat is overigens niet hetzelfde als waterdicht zijn. De lamp is gemaakt van polyethyleen en werkt op een batterij die via een oplaadkabel opgeladen kan worden. De adviesprijs van deze lamp: €459.

Goedkope vloerlamp buiten

Het budgetzusje van deze lamp is iets minder hoog (152 cm) en vervaardigd uit hetzelfde materiaal. Ook deze lamp is op te laden met een kabel. Daardoor kun je ‘m in principe overal neerzetten. Buitenlamp Pando heeft, in tegenstelling tot de kostbare variant, geen beschermingsklasse. Mocht het slecht weer worden, zet de lamp dan voor de zekerheid droog weg.

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Tuin onderhoud: zo maak je de tuin of het balkon klaar voor de lente

Volgende
Volgende

Organische salontafel maken: aan de slag met een oude vondst