Kostbaar vs. Koopje: shop deze Hay look-a-like met ruim €500 prijsverschil

Staat de Nelson Saucer Bubble hanglamp van Hay hoog op je wensenlijstje? sevencouches heeft een waanzinnige look-a-like voor je. Het prijsverschil is flink: €535. In dit artikel lees je waar je ‘m scoort.

De lamp van Hay is werkelijk een plaatje om te zien. Een basis van staal met een coating van polymeer (kunststof). De Nelson Sauces Bubble lamp is leverbaar in drie maten. De prijsvergelijking in dit artikel betreft de kleinste uitvoering. Deze lamp van Hay past perfect in een Scandinavisch interieur, maar kan ook gecombineerd worden met de japandi stijl. De adviesprijs: €594.

Hay hanglamp replica

En dat het koopje: wat een plaatje is dit. Gemaakt van polyester en kunststof. Dat maakt ‘m duurzaam én stijlvol. In tegenstelling tot de kostbare variant kan deze lamp wel gedimd worden. Pluspuntje. Lamp Anzi is verkrijgbaar in een maat en een kleur (off-white). Koopje, niet waar?

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Isolerende gordijnen? Deze stoffen houden kou buiten de deur

Volgende
Volgende

Alles in Japandi stijl: inspiratie voor je keuken, woonkamer en slaapvertrek