Kostbaar vs. Koopje: bespaar flink op deze Marcel Wanders look-a-like

Soms kom je een interieurstuk tegen dat niet snel gaat vervelen. Deze staande lamp is zo’n item. Tijdloos, makkelijk te combineren en een blikvanger in je huis. Het prijsverschil tussen kostbaar en koopje - hou je vast: €1.111.

De Capelli Big Shadow vloerlamp was een van de eerste creaties van ontwerper Marcel Wanders voor Capelli. Hij liet zich inspireren door de traditionele abat-jour tafellampen. De lamp is gemaakt van metaal en polyamide viscose. Het ontwerp is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. In deze vergelijking is gekozen voor de medium uitvoering met een hoogte van 120 cm. Deze lamp is voor €1.240 van jou.

Vloerlamp Pandia

Vloerlamp Pandia heeft soortgelijke looks, is iets langer van stuk en voorzien van een linnen stof. Leverbaar in de kleuren offwhite of grijs en daarmee passend bij elke woonstijl. Zet jij ‘m in je woonkamer, je slaapkamer of liever in je thuiskantoor?

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Kerst knutselen: 4x budgetvriendelijke zelfmakers tot €10

Volgende
Volgende

Inspiratie: het perfecte vloerkleed voor jouw interieur vind je zo