Lekker scrollen: 9x Instagrammers met een vintage interieur

Instagram staat bol van de mooiste huizen en dito interieurs met de meest uiteenlopende stijlen. In Lekker scrollen deel ik mijn favoriete accounts binnen een bepaalde stijl. Dit keer: Instagrammers met een vintage interieur.

Als je vintage zegt, dan denk je automatisch aan vroeger. Dat kastje van oma, de oude kapstok die bij je ouders in de gang hing… Een vintage item heeft volgens de definitie een minimale leeftijd van 25 jaar. Vaak laten deze spullen zich prima combineren met andere woonstijlen. Een oude eyecatcher kan je woon- of slaapkamer in een klap karakter geven. En als het dan een erfstuk is, geeft dat nog een beetje extra’s. Op Instagram zijn een hoop inspiratiebronnen te vinden die menig kringloop afstruinen. Dit zijn een aantal van mijn favorieten:

@maisonloula

Houdt van design en vintage en weet die twee mooi met elkaar te combineren. Ze heeft een paar prachtige eyecatchers in huis staan. Wat dacht je van dit dressoir?

vintage vondsten in een minimalistisch interieur

@kirslivia

Contrast speelt een belangrijke rol in het interieur van @kirslivia. Haar stijl is een fijne mix van vintage en stoer. Ook tof: haar verschillende behangetjes.

kleurrijke kamer met contrast

@elderingroos

Haar foto’s zijn niet alleen mooi, maar hebben ook iets mysterieus. @elderingroos creëert met karakter en noemt zichzelf met recht een ‘vintage inspirator’.

jongenskamer met mintgroene details

@mommylovesstyling

Andrea, het gezicht achter @mommylovesstyling, omschrijft zichzelf als interieurverslaafd. Ze combineert vintage met moderne invloeden en persoonlijke spullen.

foto's, tekeningen en prints aan de muur

@dubbel_leven

Elle van @dubbel_leven vult haar huis het liefst met tweedehands vondsten. Ze heeft een eigen stijl en is niet bang met kleur te experimenteren. Ook leuk: haar fotogenieke honden.

houten eettafel met stoelen en bank

@stijlhuisgerlise

Gerlise van @stijlhuisgerlise is een ster in het mixen en matchen van de mooiste (oude) spullen. Ook kleuren weet deze interieurliefhebber goed te combineren.

eclectische woonkamer met verschillende tapijten

@deense_zomer

Kleurrijk, gedurfd en toch in balans - is het interieur van @deense_zomer. Linda combineert er lustig op los en verzamelt de mooiste vintage items.

woonkamer met diepe, donkere kleuren

@stoeruhzaken

Het interieur van Hetty is een mix tussen industrieel en vintage. Groen speelt een belangrijke rol in haar woning en dat is op haar feed goed terug te zien. Veel van haar mooie spullen vind je ook in haar webshop.

slaapkamer met verschillende groentinten

@donebymyselfblog

Deze vrouw weet telkens weer te verrassen met haar creaties. De stijl van Marrit is kleurrijk en vintage items spelen een hele belangrijke rol. Marrit verkoopt zelf ook vintage pareltjes.

kinderkamer met schommel

Vorige
Vorige

De zeven favorieten van… Lindi Kemman (@linspirationnl)

Volgende
Volgende

Kostbaar vs. Koopje: bespaar €225 op je hippe lampenkap