Budgettip: deze ‘badmat’ van zeegras kost nog geen vijf euro

Nadat ik de eerste foto’s van mijn badkamer publiceerde, kreeg ik een hoop vragen over het matje dat voor het bad ligt. Direct een leuke budgettip, want deze stijlvolle ‘badmat’ wordt verkocht als placemat en kost nog geen vijf euro.

Ik spotte ‘m bij toeval en vond het gelijk een goede match met de rest van de accessoires in onze nieuwe badkamer. Riet en bamboe spelen een belangrijke rol: deze materialen geven mijn badkamer gelijk een andere look. Het placemat van zeegras was exact waarnaar ik op zoek was: niet te groot of te aanwezig - nee, precies goed. Het matje is ideaal als je uit bad of uit de douche stapt om je af te drogen. Deze variant kocht ik bij Dille en Kamille. De ronde uitvoering is ook erg tof!

Budgettip: deze ‘badmat’ van zeegras kost nog geen vijf euro
Budgettip: deze ‘badmat’ van zeegras kost nog geen vijf euro