Van binnen naar buiten? Deze vloerkleden neem je gewoon mee

Het kwik stijgt, het buitenleven lonkt: tijd om de loungebank van stal te halen! Is je tuin of balkon nog niet helemaal klaar voor de zomer? Een vloerkleed doet wonderen. Tegenwoordig zijn steeds meer vloerkleden die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Ideaal! sevencouches verzamelde vijf pareltjes.

In huize sevencouches wisselen vloerkleden vaak met de seizoenen mee: de vintage berber vertrekt op een rol naar zolder en maakt plaats voor een kleiner en luchtiger exemplaar. De buitenkleden die ik in het verleden in mijn bezit heb gehad bleken weinig succesvol: of ze haalden de winter niet of ik raakte erop uitgekeken. Bij Tapeso stuitte ik op een flinke collectie binnen- en buitenkleden in tig maten, variaties en grootten. Of je nou op zoek bent naar een exemplaar voor je tuin, balkon of onder de veranda: er is altijd wel iets te vinden.

Lekker Scandinavisch

Dit printje voelt zich vrijwel overal thuis. Subtiel, fijne kleuren en aan twee kanten te gebruiken door het dubbelzijdige design. Ga je vandaag of beige of kies je toch voor grijs? Dit kleed is kleur- en slijtvast, dus je kunt ‘m gewoon in het zonnetje laten liggen.Van binnen naar buiten? Deze vloerkleden neem je gewoon mee

Jute-look


Afkomstig uit de binnen- en buitencollectie van Elle Decor. Dit kleed is gemaakt van polypropeen garen wat ‘m bijzonder geschikt maar voor de tuin. Qua stijl past dit kleed perfect in een Ibiza-sfeertje met de jute-achtige look.

Afkomstig uit de binnen- en buitencollectie van Elle Decor. Dit kleed is gemaakt van polypropeen garen wat ‘m bijzonder geschikt maar voor de tuin. Qua stijl past dit kleed perfect in een Ibiza-sfeertje met de jute-achtige look.

Vintage


Hou je van perzische kleden en ben je niet bang voor wat contrast? Dan is dit misschien wel een kleed voor jou. Mooi in combinatie met een houten vlonder of betonkleurige tegels. Dit exemplaar is een echte eyecatcher!

Van binnen naar buiten? Deze vloerkleden neem je gewoon mee

Zomerse berber


Dit exemplaar doet qua print denken aan de berberkleden en is dubbelzijdig te gebruiken. Gemaakt van polypropyleen, dus ideaal voor buiten. Van binnen naar buiten? Deze vloerkleden neem je gewoon mee

Ga voor rond!


Maak je woonkamer of terras een stukje zachter door een rond kleed neer te leggen. Ronde kleden kun je ook prima combineren met vierkant of langwerpige varianten. Ook deze is dubbelzijdig te gebruiken. Like!

5. Ga voor rond!
Maak je woonkamer of terras een stukje zachter door een rond kleed neer te leggen. Ronde kleden kun je ook prima combineren met vierkant of langwerpige varianten. Ook deze is dubbelzijdig te gebruiken. Like!

Welk kleed is jouw favoriet?