Modeketen ASOS brengt eerste wooncollectie op de markt

In navolging op H&M en ZARA - die al jaren een succesvolle homecollectie hebben - komt nu ook modemerk ASOS met een serie kleden, kussens, manden en servies. De collectie, met de naam SUPPLY, laat zich omschrijven als een tikkeltje retro, minimalistisch en duurzaam.

Het bedrijf verkocht al enige tijd woonaccessoires voor andere merken en dat bleek ASOS geen windeieren te leggen. De designer van de collectie, Aisling McKeefry, wilde een collectie bedenken die ‘toegankelijk is voor iedereen’. Dat is terug te zien aan de prijzen (vanaf 4 euro).

Hieronder een impressie van SUPPLY:

sevencouches nieuws | asos komt met wooncollectie
sevencouches nieuws | asos komt met wooncollectie
sevencouches nieuws | asos komt met wooncollectie
sevencouches nieuws | asos komt met wooncollectie
sevencouches nieuws | asos komt met wooncollectie
sevencouches nieuws | asos komt met wooncollectie

Wat vind jij van de collectie?