ELLE en The Gardeners lanceren eenmalige ELLE Bloemen

Magazine ELLE, Bloemenbureau Holland en The Gardeners slaan de handen ineen voor een speciaal project: ELLE Bloemen. Doel van het blad? Lezers inspireren met fleurige content.

De lancering vond donderdag plaats op de Amsterdamse Prinsengracht. Hoofdredacteuren Evelien Reich (ELLE Decoration) en Edine Russel (ELLE) gaven de aanwezigen een kijkje in het redactionele proces. De redactie werkte bijna een jaar aan het blad dat in maart wordt meegestuurd met de volledige oplages van ELLE en ELLE Decoration. Ook in Duitsland, Engeland en Frankrijk verschijnt het gelegenheidsnummer. 

ellebloemen_lr_228.jpg
ellebloemen_lr_134.jpg
elle_bloemen_hand_bloem.jpg

De content in ELLE Bloemen is voornamelijk toegespitst op het voorjaar. Zo lees je o.a. hoe je zelf een bloemenkrans maakt en welke plantenaccessoires komend seizoen niet in je woning mogen ontbreken.