Brabantia tovert je afvalbak om tot interieurstuk

Je vuilnisemmer als interieurstuk ondenkbaar? Niet als het aan Brabantia ligt. Bo Touch Bin maakt afval mooi. Het ontwerp telt vier poten, is leverbaar in acht verschillende kleuren en door het gebruik van verschillende binnenemmers leent deze Bo zich perfect voor afvalscheiding.  

Het ontwerp is ontstaan in Nederland en ontwikkelt in de Belgische fabriek. Brabantia slaat met Bo de spijker op de kop als het om duurzaamheid gaat. De afvalemmer is gemaakt van gerecycled materiaal. Volgens Romke Swinkels, directeur Marketing en Innovatie is Bo de toekomst van afvalmanagement. 'Met het unieke ontwerp, de moderne kleuren en de duurzaamheid is onze revolutionaire Bo Touch Bin helemaal van nu.'

Bo Touch Bin is verkrijgbaar vanaf oktober.

Mood_Shot_Bo_Touch_Bin_NR_10936.jpg
Mood_Shot_Bo_Touch_Bin_NR_10935.jpg
Mood_Shot_Bo_Touch_Bin_NR-10955.jpg
Mood_Shot_Bo_Touch_Bin_NR_10932.jpg
Group_Shot_Bo_NR_10911.jpg