De leukste vinylvloeren voor de kinderkamer

Op zoek naar een unieke vloer voor de kamer van je mini me? Vloeren van vinyl zijn niet alleen onderhoudsarm, krasbestendig en slijtvrij, ze zijn ook nog eens ontzettend hip. Met deze opvallende dessins maakt elk kind de blits. Weg met dat saaie laminaat! 

Lekkende (tuit)bekers, rondvliegend speelgoed, plaksnoepjes en etensresten: de vloer van de kinderkamer heeft het flink te verduren. Vinyl heeft de fijne eigenschap dat het goed schoon te houden is. Daarnaast is vinyl slipvast, wat betekent dat uitglijden onmogelijk is. Wel zo prettig! De mooiste dessins op een rij:

Montana - Lifestyle.jpg
Piñata - Birdseye.jpg
Mondrian - Lifestyle.jpg
lemonade-motif-neutral-feet-680x492@2x.jpg
rainbow-kids-light-blue-room-680x492@2x.jpg
Primar - Lifestyle.jpg
city-life-kids-town-map-flooring-green-room-680x492@2x.jpg

Beeld: Atrafloor

Wat vind jij van vinyl in de kinderkamer?