Hebben: televisie in de vorm van een kunstwerk

Voor veel interieurliefhebbers is het een doorn in het oog: de televisie. Veelal groot, donker, te aanwezig. Samsung lost het probleem op met de lancering van The Frame: een high-end televisie die er uitziet als je favoriete kunstwerk wanneer je 'm uitzet.

De televisie werd bedacht in samenwerking met ontwerper Yves Béhar. In Amerika blijkt het model een groot succes. The Frame heeft een dunne omlijsting waaraan ook het ophangsysteem is aangepast. Als de televisie uitstaat, heb je de mogelijkheid digitale foto's te laten zien (zoals enkele jaren geleden met de digitale fotolijst gebeurde) of je favoriete kunstwerk. The Frame is te personaliseren: er zijn verschillende lijsten leverbaar.

Beeld: Samsung

Beeld: Samsung

Beeld: Samsung

Beeld: Samsung

Beeld: Samsung

Beeld: Samsung

Het toestel gebruikt sensoren waarmee het display zich aanpast aan de omgeving. Zo lijkt het beeld op je televisie altijd op een echt kunstwerk. The Frame schakelt zichzelf uit als hij geen aanwezigheid detecteert. Lekker duurzaam.

Het toestel is leverbaar in twee formaten en verkrijgbaar vanaf 2.399 euro. Naar verluid gaan o.a. Wehkamp en CoolBlue The Frame vanaf deze week verkopen.