Smeg start samenwerking met Dolce & Gabbana

Een echte Dolce & Gabbana op het aanrecht? Smeg, producent van keukenapparatuur, maakt het binnenkort mogelijk. Het bedrijf slaat de handen ineen met het Italiaanse modehuis en brengt een collectie huishoudelijke producten op de markt met het thema Sicily is my love. 

Broodroosters, citruspersen, koffiemachines en waterkokers: zomaar een greep uit de items die zijn voorzien van typische Siciliaanse decoratie. De alledaagse keukenhulpjes zijn voorzien van subtiele bloemmotieven, Etna-schilderingen en driehoekige motieven met vruchten (crocchi). Alle ontwerpen zijn verbonden met het Italiaanse eiland Sicilië - de thuisbasis van Dolce & Gabbana - en de Italiaanse keuken waarin Smeg een belangrijke rol speelt. 

De collectie wordt komende oktober verwacht.

Bekijk hieronder een deel van de collectie: