Sissy-Boy strikt illustrator voor nieuwe collectie

Marokkaanse invloeden met een minimalistische knipoog: Sissy-Boy Homeland heeft illustrator Milou Neelen gestrikt voor de nieuwe collectie. De producten worden op de markt gebracht onder de naam Desert Chic.

Neelen heeft een eclectische mix van onder andere kussens, plaids, behang en geurkaarsen ontworpen. Sissy-Boy Homeland prijst Neelen om 'haar eigenzinnige stijl die feilloos aansluit op de interieurcollectie van het merk'.

Verrassende combinaties
Het bedrijf kijkt continue naar verrassende combinaties en zoekt verbindingen tussen mode, mensen en interieur. Neelen werkte eerder samen met verschillende fashionmerken. 

De Desert Chic-collectie is vanaf mei in geselecteerde winkels en online verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder alvast een deel van de collectie: