Hebben: velvet hoes voor je (oude) IKEA-bank

Fluwelen banken, fauteuils en kussens: velvet wordt steeds populairder in de interieurscene. Bemz, een bedrijf dat hoezen voor IKEA-banken fabriceert, speelt in op die trend en komt met een speciale velvet-collectie

Een zachte, duurzame hoes zonder haute couture prijskaartje, zo beschrijft het bedrijf haar lijn limited edition stoffen. Met een nieuwe bankhoes creëer je een compleet andere look in een handomdraai. Vrijwel alle modellen zijn in de collectie vertegenwoordigd - ook exemplaren die niet meer in het IKEA-assortiment vindbaar zijn. De beelden vind je hieronder:

ikea-nockeby-velvet-bemz.jpg
ikea-vimle-footstool-straw-yellow-bemz.jpg
ikea-vimle-malmen-velvet-zincgrey-bemz.jpg
1474015531-ikea-karlstad-viridian-bemz.jpg
1474015835-ikea-mellby-sea-zaragoza-bemz.jpg
gallery-1474016959-ikea-mellby-zaragoza-sea-bemz.jpg
ikea-vimle-3seater-malmenvelvet-zincgrey-bemz.jpg