Pop-up store Wunderkammer: meesterfloristen gaan voor goud

Liefhebbers van bloemen, planten en design opgelet: eind deze week opent Wunderkammer haar deuren in het Amsterdamse Cromhouthuis. Het thema? Gold dust.

Goudkleurig keramiek, kerstcadeaus, messingkleurig glas en met goud bestrooide bloemen - tijdens de 19e editie van Wunderkammer waan je je als bezoeker van de pop-up store in luxe. Bloemkunstenaars Ueli Signer en Florian Seyd zijn wederom verantwoordelijk voor de aankleding van de tijdelijke winkel. Naast shoppen kun je de expositie ‘Gold! Watches and Jewellery collected by Sophia Lopez Suasso’, bewonderen. 

Beeld: Wunderkammer

Beeld: Wunderkammer

Beeld: Wunderkammer

Beeld: Wunderkammer

Gold-Dust-by-The-Wunderkammer-pic-Jeannine-Govaers-6-511x768.jpg

Twee keer per jaar
Floristen Signer en Seyd houden zich al jaren bezig met aankleding van evenementen en kunnen eveneens hun ei kwijt in de Wunderkammer. Twee keer per jaar duikt de ‘shop for a week’ ergens in de hoofdstad op. Deze editie duurt overigens langer dan een week: van 1 tot 24 december kun je de Wunderkammer bezoeken.