IKEA opent tijdelijke cadeauwinkel in Utrecht

Geven met aandacht - dat is het concept van IKEA's tijdelijke pop-upstore. In de Utrechtse binnenstad opent vandaag de IKEA Gift Shop. Het assortiment is toegespitst op de feestdagen.

In de winkel zijn losse cadeaus vindbaar, maar IKEA stelde ook sets samen voor keuken, woonkamer en slaapkamer. Ook aan de kids is gedacht: knuffels, boeken en speelgoed maken eveneens deel uit van het assortiment. Marketingmanager Shirley Jones licht toe: 'Bij IKEA hebben we van oudsher speciale aandacht voor de feestdagen. Juist in deze maanden stellen we een warme, huiselijke sfeer op prijs.'

03_ikea_gift_shop.jpg
05_ikea_gift_shop.jpg
06_ikea_gift_shop.jpg

Ook online!
Heb je een cadeau geshopt, dan heb je de mogelijkheid een gepersonaliseerd rijmpje aan je cadeau toe te voegen, persoonlijke ansichtkaarten versturen en een 'foute' kerstfoto maken. Niet woonachtig in Utrecht en omgeving? Niet getreurd. Je kunt vanaf 18 november ook terecht in de online cadeauwinkel van IKEA. 

De IKEA Gift Shop is geopend van 16 november t/m 31 december aan het Vredenburgplein in Utrecht.