De zeven favorieten van... Nadine Mulder (@xcuseme.nl)

In de tweewekelijkse rubriek De zeven favorieten van… delen inspirerende bloggers en enthousiaste Instagrammers hun mooiste items en fijnste hoekjes. Van kringloopvondst tot accessoire en van winkel tot woontrend. Dit keer: Nadine Mulder van @xcuseme.nl. ,,Momenteel ben ik groot fan van bohemian- en Afrikaanse invloeden.”

Nadine (29) woont samen met vriend Klaas en kat Tinder in een Twentse jaren ’30 woning. Nadine begon vijf jaar geleden vanuit haar passie voor interieur, styling en fotografie met Xcuse Me. Jarenlang runde ze de gelijknamige webshop, maar toen er andere leuke dingen op haar pad kwamen trok ze de stekker eruit. Nadine organiseert workshops fotografie en geeft interieuradvies. Naast haar werk voor Xcuse Me fotografeert ze huizen en hotels in opdracht. Ze is zwanger van haar eerste kind.

1. Je favoriete (tweedehands) vondst

,,Een rotan wijnrek dat ik een paar maanden geleden voor vier euro op Marktplaats scoorde. Koopje!”

De zeven favorieten van... Nadine Mulder (@xcuseme)

2. Je favoriete plek in huis

,,Dat is toch echt onze zithoek met de nieuwe bank. Hij zit - of eigenlijk ligt - heerlijk! Klaas en ik zijn allebei vrij lang en we kunnen zelfs met zijn tweetjes languit op deze bank liggen.”

De zeven favorieten van... Nadine Mulder (@xcuseme)

3. Je favoriete meubel of accessoire

,,Op dit moment kies ik voor de tv-kast die ik zelf heb gebouwd. Bloed, zweet en tranen zijn erin gaan zitten, maar ik ben er ontzettend trots op!”

4. Je favoriete merk

,,House Doctor is en blijft mijn favoriet. Precies passend bij mijn stijl: stoer, industrieel en toch goed te combineren met een romantisch en warm interieur.”

De zeven favorieten van... Nadine Mulder (@xcuseme)

5. Je favoriete blog of Instagramaccount

,,Dat is @lille.hus omdat zij een hele goede vriendin van me is. Daarnaast heeft ze een hele leuke stijl en heel mooi huis.”

De zeven favorieten van... Nadine Mulder (@xcuseme)

6. Je favoriete woonstijl

,,Mijn Instagramvolgers weten het wel: mijn stijl veranderd regelmatig. Momenteel ben ik helemaal gek op de bohemian invloeden en Afrikaanse items.”

De zeven favorieten van... Nadine Mulder (@xcuseme)

7. Je favoriete woontrend voor 2019

,,Makkelijk: natuurlijk en puur.”

Foto’s: Nadine Mulder.

Deze bloggers en Instagrammers deelden eerder hun zeven favorieten.

Omdat veel enthousiaste Instagrammers en bloggers zich hebben aangemeld voor deze rubriek is het momenteel niet mogelijk om je op te geven.