Kostbaar vs. koopje: bespaar 170 euro op je Scandinavische trolley

De Scandinavische trolley is hip en voelt zich thuis in vrijwel elk interieur. De designvariant is prachtig, maar ook prijzig. sevencouches stuitte op een sterk gelijkende variant die is een stuk vriendelijker is voor je portemonnee…

Ideaal voor je mooiste vondsten, als verrijdbare boekenkast, theetafel of als bijzettafel wanneer je extra ruimte nodig hebt. Bij liefhebbers van de Scandinavische stijl is de Block van Normann Copenhagen een graag geziene gast. Voor de ronde variant betaal je 236 euro.

Bij Leitmotiv scoor je een toffe look-a-like voor 66 euro. Het prijsverschil is 170 euro. Niet gek, toch? Je vindt 'm onder andere in deze webshop. De prijzen kunnen nogal variëren. Deze webwinkel verkoopt de trolley ook.

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een lowbudgettip die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Kostbaar vs. koopje: bespaar 170 euro op je Scandinavische trolley

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.