Gespot: hoe tof zijn deze bijzondere LED filamentlampen?

De filamentlamp is al langere tijd niet meer uit menig interieur weg te denken. We schroeven ze in glazen tafellampen, losse fittingen en open hanglampen. Misschien ken je ze wel onder de noemer ‘draadlamp’. Tegenwoordig zijn ze er ook steeds vaker in LED-uitvoeringen. En met deze varianten haal je pas een echte eyecatcher in huis.

Steeds vaker komen LED lampen op te markt met de looks (en het licht) van een gloeilamp, maar de voordelen van een LED lamp. Hema heeft twee bijzondere varianten in haar nieuwe collectie: een met een hart in het midden en een met het woord NICE. Leuk detail: het hart kleurt rood als je de lamp aanzet. Beide lampen hebben een vermogen van twee watt en zijn goed voor 25.000 (!) branduren per stuk. De NICE-lamp geeft een warm licht af.

Gespot: hoe tof zijn deze bijzondere LED filamentlampen?
Gespot: hoe tof zijn deze bijzondere LED filamentlampen?

Mix en match

Naast de filamentlampen heeft Hema ook een aantal mooie lamphouders in haar collectie opgenomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kurken lamphouder? Of een glazen variant met messing voet? Tof op bijvoorbeeld je dressoir, nachtkastje of bureau. Via de site van E-kortingscode kun je regelmatig euro’s besparen op je aankopen bij bijvoorbeeld Hema.

Gespot: hoe tof zijn deze bijzondere LED filamentlampen?
Gespot: hoe tof zijn deze bijzondere LED filamentlampen?
De LED filamentlampen zijn online en in de winkel verkrijgbaar en kosten €17,50 per stuk.

Productfoto’s: Hema

Wat vind jij van deze LED filamentlampen?